Gönderen Konu: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 3038 defa)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2007, 19:44:43 »
henry 5-4 izmirli
güzel mact yüregine saglik ;)
yenildim tbr
ama bilader normal süre bitio durum 3-2 mağlupum top çevirion 120 dk sonucu5-4 yine top çevirion bi oyun için burda insanlığını sattın snn ne old öğrenmiş old bölece

kardesim bak bunlar futbolun icinde olan seyler artik anliyan anlar hadi yine saol mac icicn bidakine sen kazanirsin ne var sanki !!!!!!
ya olum sen daha ne old anlamamışın önemli olan kazanmak kaybetmek deil adam gibi oynamak delikanlı gibi oynasaydın ben seni tbr maç için tşkr ederdim ama grk yok yani
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı yakisikli2oo7

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2007, 19:48:21 »
henry 5-4 izmirli
yenildim tbr
ama bilader normal süre bitio durum 3-2 mağlupum top çevirion 120 dk sonucu5-4 yine top çevirion bi oyun için burda insanlığını sattın snn ne old öğrenmiş old bölece

kardesim bak bunlar futbolun icinde olan seyler artik anliyan anlar hadi yine saol mac icicn bidakine sen kazanirsin ne var sanki !!!!!!
ya olum sen daha ne old anlamamışın önemli olan kazanmak kaybetmek deil adam gibi oynamak delikanlı gibi oynasaydın ben seni tbr maç için tşkr ederdim ama grk yok yani

macin sonunda bi 7-8 saniye top cevirdim diye oda en VAZLA 2-3 pas bunu simdi sölüyon bana insan gibi yenilgiyi kabull etmeye ne dersin
//img02.picoodle.com/img/img02/7/2/2/f_gssssssssi_a0b5m_d806228.png

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2007, 19:50:56 »
henry ffc214 çeyrek final maçını yapar mısın!

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2007, 19:51:28 »
henry 5-4 izmirli
yenildim tbr
olum ben burda senden çok turnuvalara girdim daha 1 kere şampiyon oldum diğerlerinin hepsini kaybettim ama delikanlı gibi oynadım sonrada tbr ettim snn gibi karşı tarafı alay eder gibi kendi sahamda top çevirmedim

macin sonunda bi 7-8 saniye top cevirdim diye oda en VAZLA 2-3 pas bunu simdi sölüyon bana insan gibi yenilgiyi kabull etmeye ne dersin
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2007, 20:02:49 »
henry ffc macini yapsana burda tartisacagina !!!!
yakamozzz

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2007, 21:23:35 »
MASUMTİLKİ 6-4 NİGHTMARE

MASUMTİLKİ FİNALDE !!!
tebrikler tilki

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle