Gönderen Konu: 2.TUR EŞLEŞMELERİ A GRUBU  (Okunma sayısı 10145 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
2.TUR EŞLEŞMELERİ A GRUBU
« Yanıtla #36 : 04 Eylül 2007, 13:25:33 »
videoom gelsene ağa seni mi beklicez sözde erken bitsin diyosunuz bi ağa g elmek bu kadar zormu

Çevrimdışı -CARLOS-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 100
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 04 Eylül 2007, 13:25:48 »
VE BUGÜNDE 12:30DA BİTİYO DEDİK VE ON DUN

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 04 Eylül 2007, 13:25:58 »
12 DEN SONRA MAÇ YPALBİLİRDİN AMA
msn adresini versen yapardık canım

Çevrimdışı -CARLOS-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 100
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 04 Eylül 2007, 13:26:21 »
ben hanzerle yapıom sen elendim bb

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 04 Eylül 2007, 13:26:37 »
yaw bu kadar da yapmayın milletin hakkını yemeyin 1e kadar burda değilsin sora gelmiş beni üst tura çıkar  hamza sen napmaya çalışıyon kardeşim big i şampiyon yapmaya çalışıyorum deserne adam yok 1 e kadar dün geceden beri dün 10da başaldı turnuva 2.turu beirleyince aklı başına geliyo

tamam anladım pcnde sorun vardı hiç mi bize diyemedin bekleyin ben gelecem diye kardeşim haksızsın msnde dediklerini zaten dua et bugün kimseye saygısızlıkta bulunmayacağım yoksa merak etme verirdim ağzının payını  adam gibi sitede işini yapacaksan ol yapmıcaksan da oluyosun zaten kimse buna bir dur diyemiyor

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 04 Eylül 2007, 13:27:06 »
VE BUGÜNDE 12:30DA BİTİYO DEDİK VE ON DUN
bak ağa gelmiceksen söyle geçen günde böyle kaçtın maçtan adam gibi oynicaksan oyna.Doğru düzgün oynayacak adam 2 saat ağız yapmaz yapar maçını kazanır,niyetin belli ve şimdi hemen cvp ver yapıyomusun yapmıyomusun

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : 04 Eylül 2007, 13:28:29 »
hamza bu periz bu ne lahana cacığı ohoo adam dün geceden beri on değil sora geliyor buraya beni üst tura çıkarın  videoom maçını yapmış ki onu üst tura çıkardım a.k.g yi 3-2 yenmiş  bende ona dayanarak çıkardım bu tur eşleşmeleri tamamen kabul edilmiştir maçları oynayabilirsiniz

videoom gel ilk senle yapam sora demon ile
parazit yapma dün önemli bi olay oldu o nedenle on olamadım ama 12 den sonra burdaydım sende burda olmana rağmen maçı yapalım demedin ve şimdide konuşmaya hakkın yok kapa çeneni >:(
olum bak açtırtma burda ağzımı bana yeter lan adam gibi takıl sabırımızın sınırlarını zorlama big kötü olur

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 04 Eylül 2007, 13:29:35 »
hamza bu periz bu ne lahana cacığı ohoo adam dün geceden beri on değil sora geliyor buraya beni üst tura çıkarın  videoom maçını yapmış ki onu üst tura çıkardım a.k.g yi 3-2 yenmiş  bende ona dayanarak çıkardım bu tur eşleşmeleri tamamen kabul edilmiştir maçları oynayabilirsiniz

ben karişmiyorum artik ne haliniz varsa görün

sadece maçlarimi oynayacağim

hamza sen maçlarıma devam et kardeşim benim belirlediğim b grubunda bir üst tura çıkman dileği ile bb

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 04 Eylül 2007, 13:29:44 »

parazit yapma dün önemli bi olay oldu o nedenle on olamadım ama 12 den sonra burdaydım sende burda olmana rağmen maçı yapalım demedin ve şimdide konuşmaya hakkın yok kapa çeneni >:(
olum bak açtırtma burda ağzımı bana yeter lan adam gibi takıl sabırımızın sınırlarını zorlama big kötü olur
ne olur canım git çocuk parkında oyna sen klavye delikanlılığı yapma ağzını aç bakalım

Çevrimdışı -CARLOS-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 100
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 04 Eylül 2007, 13:29:45 »
ya tmm hanzer gel maçımıca bakalım

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #46 : 04 Eylül 2007, 13:30:06 »
yaw bu kadar da yapmayın milletin hakkını yemeyin 1e kadar burda değilsin sora gelmiş beni üst tura çıkar  hamza sen napmaya çalışıyon kardeşim big i şampiyon yapmaya çalışıyorum deserne adam yok 1 e kadar dün geceden beri dün 10da başaldı turnuva 2.turu beirleyince aklı başına geliyo

tamam anladım pcnde sorun vardı hiç mi bize diyemedin bekleyin ben gelecem diye kardeşim haksızsın msnde dediklerini zaten dua et bugün kimseye saygısızlıkta bulunmayacağım yoksa merak etme verirdim ağzının payını  adam gibi sitede işini yapacaksan ol yapmıcaksan da oluyosun zaten kimse buna bir dur diyemiyor

Bigin bir üst tura çıkıp çıkmamasi beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor hanzer . ben sadece videoom ve cüneyt hazir buradayken maçlarini oynamalarini istedim . şimdi burada tartişarak kaybettiğimiz süre zarfinda cüneyt videoomla 3 defa maçini oynamişti .

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 04 Eylül 2007, 13:31:42 »
hamza site çoluk çocuğa kaldı ne diyim dünkü çocuklar kafasına göre iş yapıyor.Bi turnuva için yaptıklarınıza bakın halbuki amaç eğlenmek sanki para vrar işin ucunda allahınızdan bulun bidaha sizin gibi çocuklarla muhattap olmicam.Amacı eğlenmek olan insan maçını saati geçse bile yapar ama amacınız 1. olmak olun anasınısatim