Gönderen Konu: .::FİNAL::.  (Okunma sayısı 2932 defa)

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
.::FİNAL::.
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2007, 22:35:46 »
abi bu final geçersiz olsa bile bi adabı vardır bu işin
yoneticiye soylersin falan direk editleme olmaz
yetkileri çıkarlarına kullanma
ÇOK DOĞRU SÖLÜYOSUN KARDEŞİM ŞUAN SİTEDEKİ EN YETKİLİ KİŞİ BENİM VE BU TURNUVANIN ŞAMPİYONU TUGKANDIR

BUKADAR

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2007, 22:36:15 »
ya kardesm ne tekrarlanmasi bu herif cemal mi ne herkes dio nadir gibi biri dio yan idusun bende arzalik yapmasin die bole diom yani asla tekrarlanmas bundan eminim  daka belki  daka gelmedi ondan yani elendi benm adam da gelmedi

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2007, 13:20:19 »
ya kardesm ne tekrarlanmasi bu herif cemal mi ne herkes dio nadir gibi biri dio yan idusun bende arzalik yapmasin die bole diom yani asla tekrarlanmas bundan eminim  daka belki  daka gelmedi ondan yani elendi benm adam da gelmedi

:D ulan suna bak adam omffc de hiç maç yapmadan dırek fınal oynuyo :D sonrada sampıyon olunca burda  ötüyo...!

nese fazla uzatmak ıstemıyomıyorum tbr..

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #15 : 22 Mart 2007, 15:13:29 »
      benm bura editlenmis ama hadi neyseeeee ben otmem tammami bi ffcgitmeseydn biyere 5 dak soraactik tamm ama sen arim saat sonra geld n disairi cikmsiin msnden biri dedi senn ona gore ben burda coluk cocugada otmem ayrica bu occocuk habire edtilio benim yazdiklarimi biri bi bakin korsan furkan

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2007, 16:27:25 »
      benm bura editlenmis ama hadi neyseeeee ben otmem tammami bi ffcgitmeseydn biyere 5 dak soraactik tamm ama sen arim saat sonra geld n disairi cikmsiin msnden biri dedi senn ona gore ben burda coluk cocugada otmem ayrica bu occocuk habire edtilio benim yazdiklarimi biri bi bakin korsan furkan

ADAM GIBI KONUS EDITLENME ... ASIL COCUKCA KONUSAN SENSIN BI OMFFC ICIN IKI SAYFA GEREKSİZ KELIME ÖTÜYOSUN ;)

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 22 Mart 2007, 16:34:09 »

ADAM GIBI KONUS EDITLENME ... ASIL COCUKCA KONUSAN SENSIN BI OMFFC ICIN IKI SAYFA GEREKSİZ KELIME ÖTÜYOSUN ;)
BEN OTERIM SEN BEN OTUKCE BATIOSUN BUNU BIL KE S OZMN DUNDE  TANE BUGUNDE  TAENE BIRI EDITLEMIS

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2007, 17:58:24 »

Cemal kardeşim son 3-4 gündür online olma fırsatim olmadi . az önce , bitmiş olan omffc ve ffc turnuvalarina bir göz attim . katilmiş olduğun turnuvalarin neredeyse tümünde katilimcilarimizla sürekli bir polemik içerisindesin . senden bu konuda biraz daha dikkatli olmani rica ediyorum 

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2007, 18:00:29 »
tugkan 3=2 sihirbaz

tebrik ederim tugkan kardeşim