Osc Çizik Üye
YAW NE BALIK ADMLARSINIZ OLMAZ OYLE SEY DAHA KONUYU ACMANIZDAN 15 DK GECMEDEN RAKIP YOK DIYOSUNUZ MACINIZ GECERLI SAYILMICAK.. ÇÜNKÜ BEN BURDAYIM
Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 21 Mart 2007, 21:33:39YAW NE BALIK ADMLARSINIZ OLMAZ OYLE SEY DAHA KONUYU ACMANIZDAN 15 DK GECMEDEN RAKIP YOK DIYOSUNUZ MACINIZ GECERLI SAYILMICAK.. ÇÜNKÜ BEN BURDAYIMya blader bekledik sana yazilar azzdik gelmedn basladik kusrabakma kuralar geregi boledir bu ffc hizli turnuva kusura bakma kardesm suan en yendm = sampiyon benm
Alıntı yapılan: tugkan - 21 Mart 2007, 21:50:23Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 21 Mart 2007, 21:33:39YAW NE BALIK ADMLARSINIZ OLMAZ OYLE SEY DAHA KONUYU ACMANIZDAN 15 DK GECMEDEN RAKIP YOK DIYOSUNUZ MACINIZ GECERLI SAYILMICAK.. ÇÜNKÜ BEN BURDAYIMya blader bekledik sana yazilar azzdik gelmedn basladik kusrabakma kuralar geregi boledir bu ffc hizli turnuva kusura bakma kardesm suan en yendm = sampiyon benmYA HADE GIT NEREYE MESAJLAR YAZDIN OLM OLE BISI MI VAR ADAM 15 DK BEKLIYEMEMIS FINALI ACIYO SENIN OYLE BI YETKIN YOK FINAL GECERSIZ YARIN DEVAM EDCEK .!!
ben msn nedeydim oraya gelseydin yapardik!!
Alıntı yapılan: bestgamer - 22 Mart 2007, 13:01:18ben msn nedeydim oraya gelseydin yapardik!! yalamn soleme ekledim seni akabul etmedn
Alıntı yapılan: tugkan - 22 Mart 2007, 15:14:35Alıntı yapılan: bestgamer - 22 Mart 2007, 13:01:18ben msn nedeydim oraya gelseydin yapardik!! yalamn soleme ekledim seni akabul etmednYALAN SOYLIYEN SENSIN LAN BI OMFFC KAZANMAK ICIN YIRTINIYOSUN KAC GUNDUR AL SENIN OLSUN OMFFC