Gönderen Konu: 1.TUR EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 4582 defa)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
1.TUR EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #36 : 04 Nisan 2007, 19:36:22 »
her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..

devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani :) nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra....
senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin  :D bidah da katilmassin  okadar sinirleniyorsan!!::::::::::

sen karışma dur.. sana patlıcam he :D
zuhaha  :D :D :D :D :D :D
yakamozzz

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 04 Nisan 2007, 19:36:53 »
her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..

devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani :) nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra....
senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin  :D bidah da katilmassin  okadar sinirleniyorsan!!::::::::::

sen karışma dur.. sana patlıcam he :D

SEN SUS LA ASIL... HAZM ET SU İÇ :D

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 04 Nisan 2007, 19:42:55 »
cemal gene yapmış yapacagını  :)

yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma :) maça gerek yok...

FABREGASMI :D SOR BAKALIM SITELER ARASI ELEMEDE 4-1 KIME YENILMIS DIYE ;)
hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma  ;)
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Senceru

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 04 Nisan 2007, 19:47:25 »

yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma :) maça gerek yok...

hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma  ;)

fabregas senden kat kat iyi oynuyo ;)

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 04 Nisan 2007, 20:10:07 »

fabregas senden kat kat iyi oynuyo ;)

:D SIMDIYE KADAR 7 MAC YAPTIK 4 ÜNÜ BEN 3 ÜNÜ O ALDI ....