Alıntı yapılan: bestgamer - 04 Nisan 2007, 19:33:28Alıntı yapılan: Senceru - 04 Nisan 2007, 19:29:41Alıntı yapılan: devil - 04 Nisan 2007, 19:28:44her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra.... senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin bidah da katilmassin okadar sinirleniyorsan!!::::::::::sen karışma dur.. sana patlıcam he
Alıntı yapılan: Senceru - 04 Nisan 2007, 19:29:41Alıntı yapılan: devil - 04 Nisan 2007, 19:28:44her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra.... senin de uzatmaya hic gerek yok bence yenildin se yenildin bidah da katilmassin okadar sinirleniyorsan!!::::::::::
Alıntı yapılan: devil - 04 Nisan 2007, 19:28:44her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..devil sana yapsalar varya kafayı yerdinn söliym sana küfür bile ederdin böle eziklik olmazz yani nası yedirdi kendine onu anlamadım ne onun olduğu turnuvada oynarım nede onla maç yaparım bundna sonra....
her maçtan sonra bi adam cemal ile kavga ediyor anlamadım gitti..
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Senceru - 04 Nisan 2007, 19:26:11Alıntı yapılan: Fabregas - 04 Nisan 2007, 19:24:54cemal gene yapmış yapacagını yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma maça gerek yok...FABREGASMI SOR BAKALIM SITELER ARASI ELEMEDE 4-1 KIME YENILMIS DIYE
Alıntı yapılan: Fabregas - 04 Nisan 2007, 19:24:54cemal gene yapmış yapacagını yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma maça gerek yok...
cemal gene yapmış yapacagını
Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 04 Nisan 2007, 19:35:59Alıntı yapılan: Senceru - 04 Nisan 2007, 19:26:11Alıntı yapılan: Fabregas - 04 Nisan 2007, 19:24:54cemal gene yapmış yapacagını yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma maça gerek yok...FABREGASMI SOR BAKALIM SITELER ARASI ELEMEDE 4-1 KIME YENILMIS DIYE hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma
Alıntı yapılan: Fabregas - 04 Nisan 2007, 19:42:55Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 04 Nisan 2007, 19:35:59Alıntı yapılan: Senceru - 04 Nisan 2007, 19:26:11Alıntı yapılan: Fabregas - 04 Nisan 2007, 19:24:54cemal gene yapmış yapacagını yapmazmı eziklerin kralı o aslındaaa böle bi kural konulmalı top çevirmek oyun lan bu oyun zevkimi kalıyo o zaman pehhh bırakın.... nası olsaaa yaa finalde yada yarı finalde elenicen cemal... fabregas a düşersen ztn hiç çıkma maça gerek yok...FABREGASMI SOR BAKALIM SITELER ARASI ELEMEDE 4-1 KIME YENILMIS DIYE hareketlere bak lan ben oyunumu kimse ile tartışmam tamammı bu aralar formsuzum oynayasım yok o kadar sadece beni bilen bilir benim de senı yendiklerimi say o zaman 1 maç yendin die o maçın reklamını yapma fabregas senden kat kat iyi oynuyo