Gönderen Konu: ***İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ***  (Okunma sayısı 14759 defa)

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: ***ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ***
« Yanıtla #24 : 27 Ekim 2006, 18:46:21 »
SENİN NE DEDİĞİN BENİ İLGİLENDİRMİYO BEN HAMZA ABİ NE DERSE YAPARIM SİTE SAHİBİ O DEĞİLMİ O NE DERSE O OLUR DOĞRULUKLA Bİ ALAKASI YOK
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı serseri_57

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • MSN Messenger - ufuk57_648@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 27 Ekim 2006, 18:47:37 »
İyi ne yaparsan yap ama Hamza nında en son diyeceği o en azından senin yaptığının yanlış olduğunu söyleyecektir bundan eminim

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 27 Ekim 2006, 18:48:40 »
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIM. AYRICA BÖYLE KÖTÜ BİR SEBEBTEN TURNUVAYI BIRAKMANA GEREK YOK KARDEŞİM . SEN ELİNDEN GELDİĞİNCE MAÇINI YAPIP KEYİF ALMANA BAK . TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR OYUNSİTENİZ AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI  ;)

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 27 Ekim 2006, 18:49:13 »
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIM
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #28 : 27 Ekim 2006, 18:50:14 »
SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM

Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim

Çevrimdışı serseri_57

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 27 Ekim 2006, 18:50:21 »
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIM
Tmm ben yapıılan yanlışlığa bişey demiyorumda yaptığının yanlış olduğunu kabullenmeli en azından hala kendini savunuyo senin dediklerini o dese ne ala ama o hala Hamza ne derse o diyoo

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 27 Ekim 2006, 18:50:29 »
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM  BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODU
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı serseri_57

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 27 Ekim 2006, 18:52:23 »
SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM

Sadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
Tamam Hamza ama SADIK kardeşimin bi özür dilemesi gerekmez mi en azından siz haklıymışsınız demesini bekliyorum açıkçası

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 27 Ekim 2006, 18:52:54 »
HAMZA ABİ MSN YE GELİRMİSİN 25 DKKA SONRA
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ultrAslan54

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 8
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 27 Ekim 2006, 18:53:10 »
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIM
Bizim rütbemizi nerden biliosun?

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 27 Ekim 2006, 18:53:57 »
YAWW TAM BİTTİ DİYORUZ GENE AÇIYO KONUYU KAPANDI KARDEŞ KONU
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı serseri_57

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 27 Ekim 2006, 18:54:12 »
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM  BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODU
Heh  işte tamam olay budur başta nie demedin bunları nese artık bir dahaki turnuvalarda daha dikkatli olursun senide sıktık biraz ama ne yapalım doğrusu buydu nese hadi kolay gelsin