SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM
YA BEYLER TAMAM UZATMAYIN ARTIK BİR SEFERLİK BÖYLE BİRŞEY OLMUŞ . SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN MAÇ YAPMAK DEĞİLMİ KİMİNLE EŞLEŞTİĞİNE NİYE BAKIYOSUN . AMA BİDAHAKİNE ÇEKERKEN DAHA GERÇEĞE UYGUN OLMASINA DİKKAT EDERİZ . LÜTFEN DAHA FAZLA TARTIŞMAYALIM
Alıntı yapılan: SADIK - 27 Ekim 2006, 18:43:43SORUN ÇÖZÜLDÜ DEĞİŞTİRMİYORUM HAMZA ABİDERSE DEĞİŞTİRECEĞİM HİÇ BİRİNİZİN DEDİĞİN UMRUMDA DEİL HAMZA ABİ SÖYLE DEĞİŞTİR DİYOSAN HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİMSadik kardeşim ikinci tur kuralarini çekerken bir takım yanlışlıklar olmuş . serseri ve ultraslan kardeşlerim bu konuda doğru söylüyorlar . fakat kuralar bir kere çekildi ve bundan sonra değiştirilmesi malesef mümkün değil . bu senin ilk tecrüben kardeşim .daha bir sürü turnuva yapacağiz ve bundan sonra grup birincileriye grup ikincilerini farkli gruplardan eşleştiririsin . şimdilik bu ku konu kapanmiştir . serseri ve ultraslan kardeşlerim sizlerinde bu kurayi hoş göreceğinizi umuyorum . hepinize ikinci turda başarilar dilerim
YANLIŞ OLURSA OLSUN DÜZELTİRİM AMA HİÇ Bİ ZAMAN BAŞKASININ DEDİĞİNİ YAPMAM ANCAK BENDE BÜYÜK YADA İŞTE KALİTE VEYATTA RÜTBE YÜKSEKLİĞİ OLANLARIN DEDİĞİNİ YAPARIM
SEROO KARDEŞİMDE BENDEN YANA OFF SIKILDIM OK HERKES MAINI YAPSIN SÖZDE BURASI MAÇ SONUÖ BÖLÜMÜ İDİ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM BUNLARI BURAYA YAZMAMAM GEREKİYODU