Gönderen Konu: Basın Toplantıları  (Okunma sayısı 2406 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Basın Toplantıları
« : 02 Eylül 2007, 23:04:15 »
SEVGİLİ YARİŞMACİLARİMİZ BU BÖLÜMDE KENDİNİZ TAKIMLARINIZIN TEKNİK ADAMLARI OLARAK TAKIMLARINIZI GİDİŞATI VB. DURUMLARI AÇSINDAN YORUMLARINIZI EŞLEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

AMAÇ LİGİMİZİ ZEVKLİ BİR HALE GETİRMEKTİR.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Basın Toplantıları
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2007, 23:07:41 »
Chelsea teknik patronu olarak birinci haftada Antalyaspor karşısında sergilemiş olduğumuz futboldan memnun olmadiğimi söylemek istiyorum . önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağimiz konusunda taraftarlarimizin bir şüphesi olmasin .

İkinci haftada ligimizin zorlu ekiplerinden milan karşısında sahaya mutlak 3 puan parolasiyla çıkacağiz . çalişmalarimiza yarin sabah yapacağimiz çift kale maç ile devam edeceğiz

saygilarimla

Ballack

Çevrimdışı sampo

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -10
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Basın Toplantıları
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2007, 23:41:07 »
Ben Barcelonanın Teknik Patronu Olarak Messi ve Eto'o nun Performansından Mennunum ama Savunmam Çok Kötü Bunun İçin Gerekli Önlemleri Aldım Artık Defansif Oynatıp Toplu Hücüma Döneceğim Ama Diğer Haftalarda ii Olacağım Takımımızı Destekleyenler Hİç Kuşku Duymasın

Saygılarımla Sampo

Çevrimdışı Mért17

• 3. SINIF UYE
  • Puan 43
    • Profili Görüntüle
Basın Toplantıları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2007, 23:51:21 »
Ben Milan'ın Teknik Patronu olarak ilk haftaki galibiyet çok güzel oldu zorlu Barcelona karşısında yalnız daha çok çalışmalıyız defansdan çıkarken çok basit pas hataları yaptık bunların önlemlerini alırsak gelecek maçlarda çok güzel bir Milan takımı izleyeceksiniz.Pirlo yaptığı hatalardan dolayı çok eleştirsede takımımızın en önemli oyuncularından biri bu maç kötü oynadı diğer maç takımı galibiyete taşıyan isimde olabilir.Son Olarak daha çok çalışıp eksiklerimizi kapadığımızda GÜZEL bir MİLAN takımı izleyeceksiniz ...

Mert17
Elazığspor & Fenerbahçe

Çevrimdışı melih123

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2352
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Basın Toplantıları
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2007, 11:25:07 »
İlk haftada Newcastle United mağlubiyetinden sonra takımda revizyona gidecez olan Bayern takımı taktiği belirdeki. Newcastle United maçında sayısız golü kaçırmasına rağmen yaptığı iyi defans sonucu taktir aldı. Forvette Podolski ve Makaay ' ın etkinliği ve yardımcı olan Schwenstaigher, Bommel gibi oyuncuların dönen toplarda etkinliği ben tatmin etti.

Melih123

Çevrimdışı celalone

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -4
  • ALAYINA İSYAN 07 ULAN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Basın Toplantıları
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2007, 12:00:52 »
İlk haftada karsımızda dünya devi Chelsea wardı.Bu takımdan 1 puan dahi almanın ne kdr Önemli oldugunun bilinçindeyiz.Son dakida gelen gol hepimizi üzdü.Mac öncesinde bu ligde sonuncluga oynayacagımız konusulurken bizim hedefimiz en azından ligi ilk 4 te bitirmektir

SAYGILARIMLA

ANTALYASPOR GENEL MENEJERİ

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
Basın Toplantıları
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2007, 15:08:10 »
Sözlerime Newcastle United takımının patronu olmakdan çok mutlu oldugumu söylemekle başlamak istiyorum.takımız hazırlık döneminde inanılmaz tempo ile içinde çalıştı.hazırlık maçlarında.farklı sonuçlar alarak bizleri oyuncularımız mutlu etti.bunu ligede yansıtmak istiyoduk nitekimde öyle oldu ligin ilk haftasında bizden çok iyi durumda gözüken herkezin favorisi olan b.münih takımını kendi sahasında 2-1 gibi güzel bi skorla yendik.ve hemen ertesi gün güzel basın haberleri gazetelerde benim takımımdan ayrılacağım yönde haberler çıktı.böyle haberlerin gerçeği yansıtan yönü yoktur.ben takımımdan çok memnumum lige mütiş bi galibiyetle başladık ve bunu devam ettireceğiz.ben burada kendi evinde yendiğimiz takımıda tebrik ediyorum çok iyi bi kadroları var.kendi takımımla ilgili ise takımın kalesi çok iyi defans desen keza öyle orta alanda ilk maçta Emre belözoğlunun yaptıgı iki asist takıma hayat verdi. Emre belözoğluna zam yapmayı düşünüyoruz.forvet hattında M.owen'nin sakatlıgının bitmesi bizi çok mutlu etti.diğer golcümüz obefomi martins ise ilk maçta gene golünü attı ve gol krallıgında iddalı durumda şuan için söyliceklerim bu kadar ikinci hafta sonunda görüşürüz

Newcastle United Teknik Direktörü

Sadikcakar

:)
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
Basın Toplantıları
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2007, 20:11:54 »
Newcastle United teknik patronu olarak bu haftayı kayıpsız kapadık. ama bizim başarımız ile olmadı rakip takım bu hafta hükmen 3-0 yenildi. şuanda 6 puanla ligin lideriyiz. gol krallıgında ise obefomi martinse yazılan 3 gol ile martnis sanırsam 4 gole ulaştı.bu hafta biraz üzgünüz çünkü rakibi yenerek 3 puan almayı daha çok isterdik.ama olsun rakip suçluysa bizim yapabileceğimiz bişi yok.takımızda antiramanlar sırasında talihsiz şekilde amrenin sakatlıgı bizi hayal kırıklığına uğrattı ama 3. hafta maçına yetişeceğini duyunca çok sevindik.ligin 3. haftasında sanırsam antalspor ile oynuyoruz rakibimize bol şanslar diliyorum. ve maçı alacağıızdan taraftarlarımızın hiç bir şüphesi olmasın diyorum.antalspor karşısında kilit adamlarımız ise. solano,emre,martins olacaktır.bu üç oynucumuz takımızın kilit adamları özellikle emrenin ilk haftada 2 asist yaparak maçı kazanmamızda önemli pay sayıbi bir oyuncumuz. solano ise kenardan diriplingleri ile çok önemli bi futbolcumuz. martins ise kalitesi belli süper bi golcü her maçta golü var ilk maçta 1 2. maçta hükmen oldugu için 3 golü var şimdilik bu kadar söylüyorum.3. haftada sahaya her zmanki gibi 3 puan parolasiyla çıkacağız teşekkür ediyorum....

Newcastle United teknik patronu

Sadikcakar

:)
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı incemert

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -19
  • SessiZVurquN
    • MSN Messenger - incemert@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • BİRZAMANLAR
Basın Toplantıları
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2007, 19:29:24 »
Merhaba ben İnter takımının yeni teknik patronuyum inter iyi bir takım oyuncuları çok iyi benim interdeki favori oyuncum adriano daha lige başlamadım ama başlayınca çok zevkli ve güzel bir oyun sergileyiceğime eminim hiç şüpheniz olmasın takımımı değiştirmek istiyodum ama vazgeçtim artık inter takımıyla beni görüceksiniz

SAYGILARIMLA

İNTER VE İNCEMERT...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Basın Toplantıları
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2007, 13:41:33 »
Milan beraberliği sonucu Yapılan Basın Açiklamasi ,

Sözlerime başlamadan önce Şampiyonluğa oynayan ve ligimizin en büyük takımlarindan biri olan AC MİLAN karşısından 1 puan çıkarttiğimiz için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum . Taraftarlarimiz bizden belkide daha fazlasini istiyor ama San Siroda aldiğimiz altin değerindeki bu puanın çok önemli olduğunu bilmelerini istiyorum .

İlk haftada Antalyaspor ile berabere kalıp onlari hayal kırıklığına uğratmiş olabiliriz fakat burada kaybettiğimiz puanlarin önümüzdeki haftalarda telafi edileceğinden kimsenin şüphesi olmasin

Saygilarimla

Ballack !

Çevrimdışı incemert

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -19
  • SessiZVurquN
    • MSN Messenger - incemert@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • BİRZAMANLAR
Basın Toplantıları
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2007, 15:23:58 »