2 MAÇ KALDI BEYLER LÜTFEN BUGUN YAPINİNTER - LİVORNOJUVENTUS - TORİNOFURKAN YOK YAW NERDESİN
bestgamer kardeşim ne yapalim sence bu durumda ?
benim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz
Alıntı yapılan: amett - 31 Mart 2007, 23:52:19benim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz ametin dediği en mantıklısı bence . bu şekilde oynayalim biz
Alıntı yapılan: Hamza - 01 Nisan 2007, 12:09:15Alıntı yapılan: amett - 31 Mart 2007, 23:52:19benim fikrimi alırsanız bence 30 dakika oynayın eğer 30 dakika sonunda gol gelmezse maça devam edin gol atan kazansın oda olmazsa 30 dakikada eşitlik bozulmazsa maçı sonuna kadar oynayın galip gelen bi üst tura çıksın ordada eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidicektir maç tabi kopmazsa oyun öle devam edersiniz ametin dediği en mantıklısı bence . bu şekilde oynayalim biz ewt bencede gel yapalim hemen msn nede bekliyorum
90 dakikasi 5-5 sona eren karşılaşmaya bağlantinin kopmasi üzerine 30 dakika oynamaya karar vermiştik . ve bu 30 dakika süresince oluşan skor : JUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 TORİNO ( BESTGAMER ) TOPLAM SKOR : JUVENTUS ( HAMZA ) 7 - 5 TORİNO ( BESTGAMER )
Alıntı yapılan: Hamza - 01 Nisan 2007, 12:51:5390 dakikasi 5-5 sona eren karşılaşmaya bağlantinin kopmasi üzerine 30 dakika oynamaya karar vermiştik . ve bu 30 dakika süresince oluşan skor : JUVENTUS ( HAMZA ) 2 - 0 TORİNO ( BESTGAMER ) TOPLAM SKOR : JUVENTUS ( HAMZA ) 7 - 5 TORİNO ( BESTGAMER ) tbr Hamza yarı finalde başarılar dilerim