Alıntı yapılan: korsan06 - 15 Şubat 2007, 05:50:29Alıntı yapılan: Fabregas - 14 Şubat 2007, 22:05:14Fabregas[email protected]türkiyenot:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......harun kardeşim turkiye seçilmiş başka takım seçermisin ? ok kardeş çekcumhuriteini aldım
Alıntı yapılan: Fabregas - 14 Şubat 2007, 22:05:14Fabregas[email protected]türkiyenot:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......harun kardeşim turkiye seçilmiş başka takım seçermisin ?
Fabregas[email protected]türkiyenot:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......
Alıntı yapılan: korsan06 - 15 Şubat 2007, 05:50:29Alıntı yapılan: Fabregas - 14 Şubat 2007, 22:05:14Fabregas[email protected]türkiyenot:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......harun kardeşim turkiye seçilmiş başka takım seçermisin ? ok kardeş REP.IRELAND aldım