Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 8890 defa)

Boss

• Ziyaretçi
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #48 : 01 Mayıs 2007, 18:09:05 »
hamza sen maçını yapmamışmıydın... ok akşam bekliyoruz...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #49 : 01 Mayıs 2007, 18:11:56 »
hamza sen maçını yapmamışmıydın... ok akşam bekliyoruz...

hayır kardeşim , henüz oynayamadim malesef .

sir.safak ben bu gece 24.00 ' a kadar on . olacağim . bu süre zarfinda müsaid olursan bu topic altindan haber ver mutlaka

Boss

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 01 Mayıs 2007, 19:33:18 »
yok hamza sen maçını yapmışın senin rakibin nightmare yenmişin yani çeyrek final maçları bitmiş yaw...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #51 : 01 Mayıs 2007, 19:55:05 »
yok hamza sen maçını yapmışın senin rakibin nightmare yenmişin yani çeyrek final maçları bitmiş yaw...

nightmare yi birinci turda yendim kardeşim . buraya yanlişlikla yazmişim sanirim . çeyrek finaldeki rakibim sir.safaktir. fakat kendisinden haber alamadim dün akşamdan beri :(

Boss

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 01 Mayıs 2007, 20:00:38 »

nightmare yi birinci turda yendim kardeşim . buraya yanlişlikla yazmişim sanirim . çeyrek finaldeki rakibim sir.safaktir. fakat kendisinden haber alamadim dün akşamdan beri :(

tmm da takımlar ve sahiplerinde sir şafak diye biri yok bence sen direk çık :) ztn zamanda geçmiş... çek kuraları bekliyoz...

Çevrimdışı YuRY

• MODERATÖR
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 01 Mayıs 2007, 20:16:20 »

SON ZAMANLARDA OYNADIĞIM EN ZEVKLİ MAÇ OLDU O KADAR SÜPER BİR MAÇDIKİ ANLATAMAM YANİ HEEM ZEVKLİ HEM ÇEKİŞMELİ HEMDE MAÇDA HİÇ BÖYLE FUTBOLOUN DIŞINDA FAOL MUŞ FLN YOKTU SÜPERDİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM DİĞER TURDA BAŞARIALR DİLERİM

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 01 Mayıs 2007, 20:18:52 »
evet kardeşim iyiki  maçı oynamışsın ya inanılmaz zevk aldım iki anadolu klübne yakışır harika bi maçtı ellerine sağlık.uzun zamandır böyle maç yapmamıştım çok sağolsın diğer turdada inşallah başarılı olurum....

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #55 : 01 Mayıs 2007, 21:00:35 »

tmm da takımlar ve sahiplerinde sir şafak diye biri yok bence sen direk çık :) ztn zamanda geçmiş... çek kuraları bekliyoz...

sir.safak masumtilki yerine birinci yedek kayittan turnuvamıza dahil olmuştu kardeşim . sanirim takımlar ve msn adresleri topici takımlarin sahipleri belli olduktan sonra yeniden düzenlenmemiş

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #56 : 01 Mayıs 2007, 21:01:54 »

SON ZAMANLARDA OYNADIĞIM EN ZEVKLİ MAÇ OLDU O KADAR SÜPER BİR MAÇDIKİ ANLATAMAM YANİ HEEM ZEVKLİ HEM ÇEKİŞMELİ HEMDE MAÇDA HİÇ BÖYLE FUTBOLOUN DIŞINDA FAOL MUŞ FLN YOKTU SÜPERDİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM DİĞER TURDA BAŞARIALR DİLERİM

ellerinize sağlik beyler , penaltılara kadar uzadiğina göre son derece çekişmeli bir maç olmuş sanirim .

yarı finalde başarilar diliyorum hardmaster , tebrikler !

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 01 Mayıs 2007, 21:07:16 »

ellerinize sağlik beyler , penaltılara kadar uzadiğina göre son derece çekişmeli bir maç olmuş sanirim .

yarı finalde başarilar diliyorum hardmaster , tebrikler !

saolsın kardeşim

Boss

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 01 Mayıs 2007, 21:42:39 »
tbrkler korsan ... hamza çek kuraları arıtk :D boşwer şafak ı sen atladın turu...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #59 : 01 Mayıs 2007, 22:24:20 »
tbrkler korsan ... hamza çek kuraları arıtk :D boşwer şafak ı sen atladın turu...

nightmare ile maçimi oynadiktan sonra neredeyse kesintisiz online oldum fakat bu süre zarfinda rakibim safaki göremedim malesef . çeyrek final eşleşmelerinin tamamlanmasi için verilen son sürede doldu zaten . yarı finalleri belirliyorum şimdi ;)