beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok
ya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yanegaliba
Alıntı yapılan: Fabregas - 11 Haziran 2007, 15:07:04ya best senle yapsak ne olcak gelcenmı istanbula ? hem senle oynamam ben sölim hükmne elenirsem elenim fark yapmaz nie yapmıyosun 3-0 dan dahamı yoksa fark yiyosun :S
ya best senle yapsak ne olcak gelcenmı istanbula ? hem senle oynamam ben sölim hükmne elenirsem elenim fark yapmaz
beyler benım rakıbımı belırleyın yaa kım gırıyor benım cıkan rakıbın yerıne
son gün nezaman ben de girebilirim
Alıntı yapılan: bestgamer - 11 Haziran 2007, 22:13:22beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok Alıntıya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yanegalibafurkanin söylediği gibi bizim burada düzenleyeceğimiz turnuvalarda en iyi beşe giren yarişmacilarimiz fifa team cup ' a alinacaklar ve istanbula götürülecekler . katilimcilarimizin tüm masraflari da Microsoft, Asus ve Airties tarafindan karşılanacak. demek istediğim organizasyonu hafife almayalim beyler . istanbula gelme imkaniniz yoksa lütfen bizleri bilgilendirip turnuvamızdan çekilin