Osc Çizik Üye
bizim fenerkral ve gerard ın maçı ne oldu yaws ?
Alıntı yapılan: BALLACK13 - 12 Haziran 2007, 17:06:08bizim fenerkral ve gerard ın maçı ne oldu yaws ?yuh 5 farkla yenillirlirmi :S
cemal varya sırf uzuntop oynuyosun ha yasaklansın artık yeter top %60 bende ama adam uzuntoplarla yeniyo
Alıntı yapılan: gs_08 - 12 Haziran 2007, 17:10:28cemal varya sırf uzuntop oynuyosun ha yasaklansın artık yeter top %60 bende ama adam uzuntoplarla yeniyo NEDIYOSUN LAN SEN SALAK MISIN KAFAN MI GUZEL A-Q DELIRTME ADAMI ALAH BELAMI VERSINKI BENIM 3 KATIM KADAR UZUN TOP ATTIN OYUNDAN CIKCAKTIM NERDEYSE YA..! BEN MACTA EN FAZLA 3 KERE VURMUSUMDUR BUKADARINADA PES DOGRUSU SADECE 1 GOLUM UZUN TOP FARKI YIYINCE SUSUN ARTIK..!!
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 12 Haziran 2007, 17:14:53Alıntı yapılan: gs_08 - 12 Haziran 2007, 17:10:28cemal varya sırf uzuntop oynuyosun ha yasaklansın artık yeter top %60 bende ama adam uzuntoplarla yeniyo NEDIYOSUN LAN SEN SALAK MISIN KAFAN MI GUZEL A-Q DELIRTME ADAMI ALAH BELAMI VERSINKI BENIM 3 KATIM KADAR UZUN TOP ATTIN OYUNDAN CIKCAKTIM NERDEYSE YA..! BEN MACTA EN FAZLA 3 KERE VURMUSUMDUR BUKADARINADA PES DOGRUSU SADECE 1 GOLUM UZUN TOP FARKI YIYINCE SUSUN ARTIK..!!cemal sen hep uzun topla oynuon ne yalan attion bencede yasaklansin hakksiz galibiyetler alliniyo yoksa!!!!