Osc Çizik Üye
1ncisi doru konus ikinci 9 kişili olmanın yararlarını kullan senınde a tusun var sende yap
alla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın.
Alıntı yapılan: FeNeRKraL - 14 Haziran 2007, 15:56:54alla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın. YA KES 2 TANE BOS KALEYE KACIRDIM
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 14 Haziran 2007, 15:58:36Alıntı yapılan: FeNeRKraL - 14 Haziran 2007, 15:56:54alla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın. YA KES 2 TANE BOS KALEYE KACIRDIM yaw cemal sen zaen her macdan sonra ayni seyi diyon alhalla oynamayi bilmiyon iste anla !!!!!!
kes deyip durma bak