Gönderen Konu: Series60 Theme Studio(Tema Yapimi Resimli Anlatim  (Okunma sayısı 637 defa)

Çevrimdışı яєαρєя

• 3. SINIF UYE
  • Puan 253
  • reaper
    • MSN Messenger - emicin6@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Series60 Theme Studio(Tema Yapimi Resimli Anlatim
« : 08 Eylül 2006, 14:43:10 »
[COLOR="Red"]THIS AND THAT[/COLOR]

(bu bölümü programı iyice öğrendikten sonra değiştirme yoluna gidin
çünkü proğramı yeni öğrenirken bu bölümü değiştirmeye çalışırsanız çok zorlanır, renkleri karıştırırsınız.)

WOLUME İNDİCATOR bu bölümde ses kısma ve yükseltme esnasındaki göstergeleri değiştirmeye yarar.
TABS İNDİCATOR burası menü ayraçlarının rengi ve görüntüsünü değiştirmeye yarar.
SİGNAL/BATTERY İNDİCATOR adından da belli olduğu gibi sinyal ve batarya göstergelerinin değiştirilmesine yarar
SLIDER İNDİCATOR Yatay şekilde ilerleyen ayar düğmelerinin şeklini değiştirmeye yarar.
NAVİGATION İNDİCATOR menülerde aşağı yukarı yada sağa sola gittiğini gösteren üçken okları değiştirmeye yarar
WAİT/PROGRESS BAR İNDİCATOR telefonumuz işlem yaparken beliren döner bar’ı değiştirmeye yarıyor.

[COLOR="red"]APPLİCATİONS[/COLOR]

IDLE SCREEN: Telefonunuz bekleme konumundayken ekrandaki resmi gösterir.
2.bölümde analog ve 3. bölümünde de digital saat görünümlerini değiştirebilirsiniz.

PINBOARD: git menüsünün zeminini düzenlemenize yarar.
CALENDAR ajanda menüsünün zeminini düzenlemenize yarar
SETTINGS telefonda ayar yapmak için açılan pencerelerde ki zemin rengini düzenler

[COLOR="red"]COLOURS[/COLOR]

İCONS COLOR telefondaki bütün kendi simgelerinin zeminini değiştirmeye yarar. Örnek:mesaj geldiğinde çıkan zarf görüntüsü yada giderkenki oklu görüntü bunların zenini değiştirir.

TEXT COLORS telefondaki bütün yazıların renklerini ayarlamaya yarar.
LİNE COLORS telefondaki ince çizgi renklerini ayarlar. Örnek: ajanda da bulunan çizgiler
COLENDAR EVENT COLORS Ajanda kısmındaki randevularınızı gösteren blokların renklerini ayarlamanızı sağlar.

Değiştirmek istemediğiniz birimleri “EDİT” > “SETTİNGS” > “OK” > “SAVE” yapıp değiştirmeden geçebilirsiniz.

[COLOR="red"]SOUNDS[/COLOR]

temanıza ait zil ve mesaj sesi olmasını istiyorsanız bu kısımda “BROWSER” menüsünden yararlanarak
Bilgisayarınızdan istediğiniz şarkıyı seçebilirsiniz.
NOT: Telefonunuz hangi formatı destekliyorsa zil sesleri olarak, o formatta atmanız gerekir.

[COLOR="red"]CHECKOUT[/COLOR]

Evet temayı bitirdik ve sis dosyası haline getireceğiz önce “Checkout” yazan bölümü tıklıyoruz daha sonra karşımıza çıkan menüden “Continue” yazan yeri tıklıyoruz.
Bu bölüm temamız için son bölümdür. Continue yazan yeri tıkladığımızda karşımıza bir menü çıkacaktır.
Ekranın sağ tarafındaki bölümlerin hepsi yeşil renkli çarpı işaretleriyle işaretlenmiş olmalıdır.Eğer işaretlenmemiş bir bölüm varsa,
o bölümde save edilmemiş kısımlar var demektir. Geri dönüp “edit” ile tekrardan işlemi yapıp “save” edin.

“THEME NAME” yazan bölüme temanın ismini yazdıktan sonra “SIS file name” bölümüne de sis dosyasının adı yazıyor ve
“Author” bölümüne de temayı yapan kişinin adını yazıyoruz. bunları yazdıktan sonra Ok(Onay Tuşu)’na basıp sis dosyası haline
getiriyoruz.
Bu resimdeki gibi bir görüntü karşınıza çıktıysa temanız başarıyla tamamlanmış anlamına gelmektedir. Dosyanız bilgisayarınızda C yada D sürücüsünün
\Program Files\Theme Studio\data\skinsdir\(sizin klasör)\xxx.sis icinde olacaktır.
Bundan sonra telefonunuz ile pc arasında nasıl bir baglantı kullanıyor iseniz onunla .sis dosyasını telefona yollayıp kurabilirsiniz.

[COLOR="Blue"]programı ben kendim de kullandım. cok memnun kaldım. gercekten cok kullanışlı. biraz kurcaladıktan sonra kolayca kullanılabiliyor.[/COLOR]

[COLOR="Red"]programı indirmek için (28MB )[/COLOR]

http://rapidshare.de/files/6237338/Series_60_Theme_Studio_1_2_1_.1.rar.html

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Series60 Theme Studio(Tema Yapimi Resimli Anlatim
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2007, 06:17:30 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive