Osc Çizik Üye
beyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:S
KEMAL35 nerden cikti grublada yok du ki
Alıntı yapılan: Fabregas - 19 Mayıs 2007, 18:52:50beyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:SNASI YARIN YAA
hamza bu ağın kurucusu kim beni ağdan atmışlar yaaa
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 19 Mayıs 2007, 18:53:49Alıntı yapılan: Fabregas - 19 Mayıs 2007, 18:52:50beyler ben kımle yapıom şimdi hemen belirleyin maçı yapıp yenersem yarı finalde durucam yarın yapıcam maçımı yada akşam 1-2 saat snra bi arkadaşın amcasının olunun nişanı war ona gitmem lasım sözüm war rakibim kim şimdi benım kemal ise yok piyasada:SNASI YARIN YAA yha yarın deil 10 gibi giricem gene o zaman yaaprım olmassa ama şimdie hemen yapmam lasım çok geciktim napıcam bilmiorm yha:S
tmm o zaman ben masumtilki ile giriorm
hamza benim rakip yok piyasada yaaa bi bakar mısın çaresineee!...ağı onun kurduğunu da tahmin etmiştimm...