Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 21:33:56bana kalırsa da elemeli yapalim , fazla zamanımız yok malesef . Agta sen bırak elemeyide diger cup ları cek.
bana kalırsa da elemeli yapalim , fazla zamanımız yok malesef .
Alıntı yapılan: sony_harun - 09 Şubat 2007, 21:35:25hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var sana katiliyorum kardeşim , bencede grup yapalim
hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 21:36:28Alıntı yapılan: sony_harun - 09 Şubat 2007, 21:35:25hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var sana katiliyorum kardeşim , bencede grup yapalim hamza kardeş anlamadım ne demek istediğini adam elemeli yapalım dio sende katılıyorum grup yapalım diosun :)anlayamadım sence nası yapalım??
Alıntı yapılan: mert961 - 09 Şubat 2007, 21:39:04Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 21:36:28Alıntı yapılan: sony_harun - 09 Şubat 2007, 21:35:25hamza elemeli çek istersne grup olursa sırf gruplar bile bu gece bitmez kardeş kaldıki bunun gruptan çıktıktan sonraki maçları var sana katiliyorum kardeşim , bencede grup yapalim hamza kardeş anlamadım ne demek istediğini adam elemeli yapalım dio sende katılıyorum grup yapalım diosun :)anlayamadım sence nası yapalım??Yanlişlikla söyledim kardeş bende play - off yapalim diyorum . fazla zamanımız yok çünki
Hamza abi bir yanlıslık yaptın alemin_kralı şampiyonlar ligindede var