manyakturk(fifazamani)-4 rap(bestfifa)-3
HAMZA ABİ OYUNSİTENİZ SADECE BİR MAÇ YAPMIŞ HABERİN OLSUN
Alıntı yapılan: BALLACK - 30 Nisan 2007, 23:08:08Alıntı yapılan: Oquen - 30 Nisan 2007, 23:06:01rakibimi bekliyorum ama ortalarda yok yetkililere duyurulur...Oquen kardeşim , seni maç programinda herhangi bir sitenin yarişmacisi olarak göremedim . başka bir katilimcimiz yerine mi dahil oldun acaba ? abi soccercenter de berk yerine girdi
Alıntı yapılan: Oquen - 30 Nisan 2007, 23:06:01rakibimi bekliyorum ama ortalarda yok yetkililere duyurulur...Oquen kardeşim , seni maç programinda herhangi bir sitenin yarişmacisi olarak göremedim . başka bir katilimcimiz yerine mi dahil oldun acaba ?
rakibimi bekliyorum ama ortalarda yok yetkililere duyurulur...
EVT ABİ BU ARADA MSN YE GELİRMİSİN ?
Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 01 Mayıs 2007, 06:35:24Dün son gündü. Bence rakibi olmayanlara maçları hükmen verip yarı final başlasın bi an önce.Yapan adam yapardı şimdiye kadar ilgi göstermeyeni eleyin bence:)fifazamani haklı hamza kardeşbiz bekliozz ama rakip yok ...biran önce yari final açıklansınn ....saygılarımla
Dün son gündü. Bence rakibi olmayanlara maçları hükmen verip yarı final başlasın bi an önce.Yapan adam yapardı şimdiye kadar ilgi göstermeyeni eleyin bence:)
Osc Çizik Üye
HAMZA KARDESIM 300. FİFA 07 TURNUVASINDA BIGIN PC SINDE SORUN OLDUGUNDAN DOLAYI YERINE ILK KAYIT OLARAK GIRMEK ISTIYORUM. BAKARMISN O BPOLUME BI DK