Alıntı yapılan: S@MUR@Y - 06 Mayıs 2007, 15:46:42Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 15:03:40Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir . maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz
Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 15:03:40Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş
Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.
Osc Çizik Üye
Hamza abi bu samuray arkadaş evden deil cafeden bağlanıorlarmış bugun turkboi la epeyt denemişler amam bi türlü oynanmamış şimdi napacaz peki?
Tmm hamza saolsın.O yöntemi mrk ediorum şimdiden tşkler
Alıntı yapılan: S@MUR@Y - 06 Mayıs 2007, 15:46:42Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 15:03:40Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir . maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz
oynancak şimdi yüklüyom oyunu
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Mayıs 2007, 16:00:19Alıntı yapılan: S@MUR@Y - 06 Mayıs 2007, 15:46:42Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 15:03:40Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir . maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz