Gönderen Konu: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ MAÇ PROGRAMI  (Okunma sayısı 19670 defa)

S@MUR@Y

• Ziyaretçi
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ MAÇ PROGRAMI
« Yanıtla #108 : 06 Mayıs 2007, 16:03:18 »
Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.
yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş >:( >:( >:(

güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir .

maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz

,
saol kardeşim en yakın zamanda yapacam maçımı

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 06 Mayıs 2007, 16:10:18 »
KONUŞMALAR BUNLAR

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #110 : 06 Mayıs 2007, 16:13:05 »
Tmm hamza abi.Napalım turkboi online şimdi yapsınlar o zaman da uzatmayalım:)

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #111 : 06 Mayıs 2007, 17:56:14 »
Hamza abi bu samuray arkadaş evden deil cafeden bağlanıorlarmış bugun turkboi la epeyt denemişler amam bi türlü oynanmamış şimdi napacaz peki?

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #112 : 06 Mayıs 2007, 18:01:16 »
Hamza abi bu samuray arkadaş evden deil cafeden bağlanıorlarmış bugun turkboi la epeyt denemişler amam bi türlü oynanmamış şimdi napacaz peki?

bu akşam içerisinde samuray-turkboi karşılaşmasi oynanmaz ise turkboi , sorun samuray'dan kaynaklandiği için 3-0 hükmen galip gelecektir kardeşim .

karşılaşmanin 3-0 sona ermesi durumunda ise iki takımında averajlari eşit olduğundan sonradan açiklayacağim başka bir yol ile ikinci finalistimizi belirleyeceğiz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #113 : 06 Mayıs 2007, 18:33:55 »
Tmm hamza saolsın.O yöntemi mrk ediorum şimdiden tşkler

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #114 : 06 Mayıs 2007, 18:34:57 »
Tmm hamza saolsın.O yöntemi mrk ediorum şimdiden tşkler

ben teşekkür ederim kardeşm, umarim samuray - turkboi karşılaşmasi bu gece içerisinde oynanir ve hükmen yoluna başvurmadan ikinci finalistimizi belirlemiş oluruz

S@MUR@Y

• Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : 06 Mayıs 2007, 18:49:29 »
oynancak şimdi yüklüyom oyunu

S@MUR@Y

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : 06 Mayıs 2007, 18:50:49 »
Kardeşim hamachiden bende söledim adama maçı yapın die o da yapıoruz dedi ve adresini verdim.Hatta gökhanla da konustuk ben tel le arayıp turkboi u çağırdım ve o msn ne eklemiş cemal a da yolladım konusmaları ve maçımız var deyip oynamışlar sonra da skoru dierleri görünce itiraz ettiler.Hamza abi msn ye gelirsen sanada yollayalım bi bak ondan sonra kararınızı verin.
yaw kardeşim o turkboi hamachidende msn den de birisiyle konuşmuş olabilir ama o ... herkimse benim adımı kullanıp maç yapmış tamam 8-1 yemnmiş olabilir ama beni yenmedi ben onla maç yapmadım yemin ederim maç yapmadım niye benim msn i eklememiş >:( >:( >:(

ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]

güvenç'in bana msnde göndermiş olduğu konuşmalari inceledim kardeşim . bu konuşmalar senin buraya kayit olduğun zaman yazdirdiğin msn adresinin dişinda bir adreste yapilmiş . bu durumda karşılaşmanin 8-1 sona ermesine itiraz etme hakkın , turnuva kurallarimiza göre bulunmaktadir .

maçinizi turnuvamıza samuray'in kayit olurken yazdirdiği [email protected] msn adresinden oynayabilirsiniz

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #117 : 06 Mayıs 2007, 18:51:22 »
oynancak şimdi yüklüyom oyunu

buna sevindim kardeşim . umarim sorun çıkmadan oynarsiniz maçinizi , iyi şanslar ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #118 : 06 Mayıs 2007, 18:52:02 »

ballack kardeş msn mi yanlışlıkla yanlış yazmışsın [email protected]

kusura bakma kardeşim , düzeltiyorum hemen ;)

S@MUR@Y

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 06 Mayıs 2007, 18:53:19 »