Gönderen Konu: AMETT ' İN MAÇLARİ ve MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 3983 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
AMETT ' İN MAÇLARİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #12 : 29 Ocak 2007, 17:09:47 »
amett : 1 - 1 : reaper

tebrik ederim amett kardeşim . müsaidsen seninle oynayalim mi şimdi

msnde bekliyorum ;)

Çevrimdışı яєαρєя

• 3. SINIF UYE
  • Puan 253
  • reaper
    • MSN Messenger - emicin6@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 29 Ocak 2007, 17:13:20 »
BEYLER BENİMLE MAC YAPMAMIŞ OLAN ARKADASLAR BİRAN ÖNCE GELSINLER YAPALIM CUNKU BU AKŞAM YOKUM MACLAR YARINA AKSAYABILIR

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2007, 17:35:04 »
amett : 4 - 2 : hamza

ellerine sağlık hamza kardeşim ii mücadele ettin tebrikler ;)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2007, 17:40:07 »

Ellerine sağlik amett kardeşim . harika bir maç oldu . fakat elime geçirdiğim çok önemli fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini beceremedim . özellikle mücadelenin son 10 dakikasinda kaçirdim pozisyonlara çok üzüldüm. uzatma dakikalarinda ise çok önemli bir beraberlik fırsatini teptiğim ataktan yediğim kontra ile skor 4-2 ' ye geldi . 6 maçta elde ettiğim 2 puanla elemelere oldukça kötü bir başlangiç yaptim ve sanirim artik bu aldiğim skorlarin telafisini zor yapacağim . sağlik olsun diyelim . seni de oynadiğin güzel futboldan ötürü tebrik etmeden geçemiyeceğim kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . yolun açık olsun

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2007, 18:03:44 »
nadir : 7 - 4 : amett

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2007, 18:10:21 »

Ellerine sağlik amett kardeşim . harika bir maç oldu . fakat elime geçirdiğim çok önemli fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini beceremedim . özellikle mücadelenin son 10 dakikasinda kaçirdim pozisyonlara çok üzüldüm. uzatma dakikalarinda ise çok önemli bir beraberlik fırsatini teptiğim ataktan yediğim kontra ile skor 4-2 ' ye geldi . 6 maçta elde ettiğim 2 puanla elemelere oldukça kötü bir başlangiç yaptim ve sanirim artik bu aldiğim skorlarin telafisini zor yapacağim . sağlik olsun diyelim . seni de oynadiğin güzel futboldan ötürü tebrik etmeden geçemiyeceğim kardeşim . başarilarinin devamını diliyorum . yolun açık olsun

sağol hamza kardeşim seni ayrı tebrik ediyoru gerçekten muhtşeem bi turnuva oluyor rakipler birbirinden puan alıyor iyi oynayan arkadşalara karşıı ii maçlar çıkarıp puanlar çıkartıyor ve eminim kii herkes yaptığı maçlarından zevk alıyodur ki ben yenilsemde şuana kadr bi çok maçımda her yaptığım maçtan zevk aldım biraz tecrübesizliğim yüzünden bi kaç maçımda fark yedim ancak karşılaştığım kişiler skor farkını açan kişiler gördüğüm kadarıyla çok iyi oynuyor ve mücadele ediyor bunlardan şuana kadr oynadıklarımdan biri nadir nadirin oyun anlayışına feyklerine hasta oldum :) ve ikitane uzaktan kaleci öndeyken attı nası atıyon onları anlamıyom nadir :D :D

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2007, 18:17:51 »
saolasın kardeşim sende süpersin dahada süper olcaksın inş sende 5 kişinin içinde yer alırsın kardeşim ;)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2007, 18:21:09 »
saolasın kardeşim sende süpersin dahada süper olcaksın inş sende 5 kişinin içinde yer alırsın kardeşim ;)

sağol kardeşim inş.

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2007, 19:47:26 »
macımızı yapalım msn adresım tugkanturnuva@hotmail.com eklersen sevınrım

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2007, 11:04:39 »
arkadaşlar bugüğn için herkesden özürdiliyorum eğer maçların son günü bugün ise ben saat 4 veya 5e kadr burada olamıcam haberiniz olsun arkadşalar bugün yiğenimin ameliyatına gitmek zorundayım eğr maçların son günü bugece biticek ise geldiğimde maçlarımı yapmadığım arkadaşlarımı bulup yapmaya çalışıcam anlayışınız içinde şimdiden teşekür ederim iyi eğlenceler size arkadşalar ;)

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2007, 11:14:27 »
Allah şifa versin kuzenine aga.Önemli bir ameliyat mı?
arkadaşlar bugüğn için herkesden özürdiliyorum eğer maçların son günü bugün ise ben saat 4 veya 5e kadr burada olamıcam haberiniz olsun arkadşalar bugün yiğenimin ameliyatına gitmek zorundayım eğr maçların son günü bugece biticek ise geldiğimde maçlarımı yapmadığım arkadaşlarımı bulup yapmaya çalışıcam anlayışınız içinde şimdiden teşekür ederim iyi eğlenceler size arkadşalar ;)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2007, 11:24:21 »
sağol kardşim evet önemli ameliyat sabah 8de girmiş sanırım ve hala ameliyatta 3 gibi flaan çıkıcakmış skolyoz ameliyatı belki bilen arkadaşlar vardır arka omzunda büyüme oluyor kemiklerinde oldukça riskli ve tehlikeli bi ameliyatmış felç olma flaan riskleride var allah göstermesin ama böle işte 12:00da flan gidicem bende