Alıntı yapılan: Hamza - 01 Nisan 2007, 13:34:45ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi . bestgamer kardeşim benim ilk 5 ' e girme iddiam zaten kalmadiği için bu mağlubiyeti fazla önemsemedim fakat bağlantindaki bu problemi halletmeden kimseyle maç oynama bana kalırsa . ikinci yarı topu bile göremedim . zaten yediğim gollerden bunu sende anlamiş olmalisin . en kısa zamanda bir virüs taramasi yaptir . bu şartlar altinda seninle fifa oynamak rakiplerin için çok zor hamza 2 - 4 bestgamer hamza kardes 640 yaptik ekran i sen topu nasil göremiyon ama attacklarin velan herseyin süperdi
ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi . bestgamer kardeşim benim ilk 5 ' e girme iddiam zaten kalmadiği için bu mağlubiyeti fazla önemsemedim fakat bağlantindaki bu problemi halletmeden kimseyle maç oynama bana kalırsa . ikinci yarı topu bile göremedim . zaten yediğim gollerden bunu sende anlamiş olmalisin . en kısa zamanda bir virüs taramasi yaptir . bu şartlar altinda seninle fifa oynamak rakiplerin için çok zor hamza 2 - 4 bestgamer
best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyor
Alıntı yapılan: big sexy - 01 Nisan 2007, 13:44:41best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyorbestin kazandiği iki penaltı da kanatlardan içeri girmeye çalişirken oldu zaten . benim için bu mağlubiyetin hiç bir önemi yok . nitekim ilk 5 ' e girme şansim kalmamişti fakat bestgamerin bağlantisindaki bu problem sitelarasi turnuva maçlarinda sorun çıkartir mi diye endişeleniyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 01 Nisan 2007, 13:47:23Alıntı yapılan: big sexy - 01 Nisan 2007, 13:44:41best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyorbestin kazandiği iki penaltı da kanatlardan içeri girmeye çalişirken oldu zaten . benim için bu mağlubiyetin hiç bir önemi yok . nitekim ilk 5 ' e girme şansim kalmamişti fakat bestgamerin bağlantisindaki bu problem sitelarasi turnuva maçlarinda sorun çıkartir mi diye endişeleniyorum hamza bu maç senin için önemli diil ama turnuvada adamlar diyecekki bunun her maçı kasıyo o zaman nolucak
HAMZA BİZ NE ZAMAN YAPICAZ
Alıntı yapılan: Hamza - 01 Nisan 2007, 13:47:23Alıntı yapılan: big sexy - 01 Nisan 2007, 13:44:41best sen alışmışsın bu kasmayla oynamaya ya da sende kasmıyor ama rakiplerin için çok zor ve sürekli kanattan içeri girmeye çalıştığın için orda yapılacak tackle çok önemli ama kasınca zamanlama hatası oluyorbestin kazandiği iki penaltı da kanatlardan içeri girmeye çalişirken oldu zaten . benim için bu mağlubiyetin hiç bir önemi yok . nitekim ilk 5 ' e girme şansim kalmamişti fakat bestgamerin bağlantisindaki bu problem sitelarasi turnuva maçlarinda sorun çıkartir mi diye endişeleniyorum