Alıntı yapılan: akyollu - 22 Şubat 2007, 09:59:58ERDOĞAN RÜYAYA MI YATTIN NE NE BU SKOR TAHMİNİN BÖYLE VAY BEE HAYLİ İLGİNÇ kardeşim belki adam süpriz kupon yaptı... erdoğan iki maçıda almasanda birini alırsın heralde.erdoğan-3-1-akyolluakyollu-2-2-erdoğan
ERDOĞAN RÜYAYA MI YATTIN NE NE BU SKOR TAHMİNİN BÖYLE VAY BEE HAYLİ İLGİNÇ
HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ
Alıntı yapılan: akyollu - 26 Şubat 2007, 11:55:45HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ ben elendim bişi demiyorum ama beni SEN ELEMEDİN ve benim 2 maçım eksik olduu halde ben haksızca elendim...eski konuları açtırtma şimdi...
Alıntı yapılan: ermangs1905 - 26 Şubat 2007, 20:30:24Alıntı yapılan: akyollu - 26 Şubat 2007, 11:55:45HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ ben elendim bişi demiyorum ama beni SEN ELEMEDİN ve benim 2 maçım eksik olduu halde ben haksızca elendim...eski konuları açtırtma şimdi...ayrıca sen bu turnuwada gruptan bile çıkamadın buda şampiyona hiç yakışmadı
Alıntı yapılan: ermangs1905 - 26 Şubat 2007, 21:48:33Alıntı yapılan: ermangs1905 - 26 Şubat 2007, 20:30:24Alıntı yapılan: akyollu - 26 Şubat 2007, 11:55:45HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ ben elendim bişi demiyorum ama beni SEN ELEMEDİN ve benim 2 maçım eksik olduu halde ben haksızca elendim...eski konuları açtırtma şimdi...ayrıca sen bu turnuwada gruptan bile çıkamadın buda şampiyona hiç yakışmadı bu sefer rakiplerin macları eksik değildi ya ondandır