mehmedsen kendi sahasinda 3-2 kazanır , deplasmanda 2-1 kaybeder diyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Şubat 2007, 22:05:36mehmedsen kendi sahasinda 3-2 kazanır , deplasmanda 2-1 kaybeder diyorum hamza arkadaşım sen bu skorların tiyolarını nerden alıyon ben şahsen chakall arkadaşıma hiç şans tanımıyorum... her iki maçımıda alırım die düşünüyorum.bana yatırın kuponları heheheh
Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 16 Şubat 2007, 22:42:31Alıntı yapılan: Hamza - 16 Şubat 2007, 22:05:36mehmedsen kendi sahasinda 3-2 kazanır , deplasmanda 2-1 kaybeder diyorum hamza arkadaşım sen bu skorların tiyolarını nerden alıyon ben şahsen chakall arkadaşıma hiç şans tanımıyorum... her iki maçımıda alırım die düşünüyorum.bana yatırın kuponları hehehehkesinlikle imkansız chakal dan maç alman iki maçıda farklı kaybedeceksin mehmet bak buraya yazıyorum iki maçdanda puan alamazsın
SELAM ARKADASLAR.BANA GUVENEN KARDESLERIME TESEKKUR EDERIM.MEHMET KARDESIMLE DAHA HIC MAC YAPMADIM KENDINE COK GUVENIYO.UMARIM GUVENDIGI KADAR VARDIR.BENDE SABIRSIZLIKLA MACI BEKLIYORUM.
dark için oynayan alıyo işin sırrı nedir
Alıntı yapılan: DARK - 17 Şubat 2007, 00:13:51Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 16 Şubat 2007, 22:42:31Alıntı yapılan: Hamza - 16 Şubat 2007, 22:05:36mehmedsen kendi sahasinda 3-2 kazanır , deplasmanda 2-1 kaybeder diyorum hamza arkadaşım sen bu skorların tiyolarını nerden alıyon ben şahsen chakall arkadaşıma hiç şans tanımıyorum... her iki maçımıda alırım die düşünüyorum.bana yatırın kuponları hehehehkesinlikle imkansız chakal dan maç alman iki maçıda farklı kaybedeceksin mehmet bak buraya yazıyorum iki maçdanda puan alamazsın dark ben bu ligde çok iddalıyım lig de iddalı olduğum için benim rakiplerimi bana kışkırtarak beni yukarı sıralardan indermek için elinden geleni yap dark ama chakal kardeşim, dark seni gaza getiriyo ve böylece benden puan ve puanlar almanız için elinden geleni yapıyo bide demişin ki 5-0 ve 5-1 chakal alır maçları diye bende güldüm bu skorları görünce... Alıntı yapılan: CHAKALL - 17 Şubat 2007, 19:25:04SELAM ARKADASLAR.BANA GUVENEN KARDESLERIME TESEKKUR EDERIM.MEHMET KARDESIMLE DAHA HIC MAC YAPMADIM KENDINE COK GUVENIYO.UMARIM GUVENDIGI KADAR VARDIR.BENDE SABIRSIZLIKLA MACI BEKLIYORUM.bende sabırsızlıkla bekliyorum.maçımızı cumartesi yapalım istersen ama cumartesi yapamazsak pazar günü hiç yapamayız(benim pazar günü resmi maçım var hemde konya'nın en iyi takımı olan konya şekerspor'la yapacaz.)muhtemelen fark yiyecez yaani pazar günü yapamayız chakal kardeşim.o zaman pazartesi yaparız sanada uyarsa...ve diyorum ki ; dark bu maçı senin için alacam