Gönderen Konu: Güzel Sözler (Dostluk)...  (Okunma sayısı 880 defa)

Çevrimdışı яєαρєя

• 3. SINIF UYE
  • Puan 253
  • reaper
    • MSN Messenger - emicin6@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Güzel Sözler (Dostluk)...
« : 05 Eylül 2006, 20:45:34 »
Dostları olmalı insanın, aynen gemilerin limanları gibi.Zaman zaman uğradığın, yükünü boşalttığın,dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda.

Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine bırakmayın ve öyle bir dost seçinki siz onun için ölümü düşünürken o sizin için çoktan ölmüş olsun...

Tonton bir nine olduğunda; bahçendeki sandalyene oturup eski günlere daldığında, hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun.

Unuttuklarini anımsa, kaybettiysen ara, özlediysen git bul, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet, seviyorsan söyle, çünkü dostlar zor bulunur bu dunyada...

Ben dostumu dostum oldugu için degil, dostumun dostu ben oldugum için severim

dostluklar gokteki yıldızlar gibidir karanlık çöktüğünde ilk onlar parlar

BİZ KARDEŞ DEDİGİMİZ İNSANLAR İÇİN ÖLMEYEDE GİDERİZ GÖMMEYEDE

İnsanin en acizi dost arayandır, bundan daha acizi vardır oda bulduğu dostu kaybedendir.

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

dostlarınla öyle yaşaki düşman oldugun zaman arkandan söyleyecek bir laf bulamasın.Düşmanlarınla öyle yaşaki dost oldugun zaman yüzün kızarmasın

Gönüller birdir, insanlar ayri olsada, yasananlar güzeldir mazide kalsada, umrumda degil dünyalar yikilsada biz dostuz unutmayiz uzakta olsada...

doğmanın bedeli yaşlılık,sevmenin bedeli fedakarlık,dostluğun bedeli paylaşmaksa,özel günlerin anlamıda hatırlamaktır.

Her takvim bir yıl,her yağmur bir sel,her arayan bir yol,her yangın bir kül bulur kendine ama benim senin gibi dost bulma şansım yok...

Dostluk ağlamaksa, yüreğinde ki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek dostumsun

Semadaki yıldızlar sönünce, gecenin karanlığını hissedince, içten içe yanlız olduğunu düşününce, seni dinleyecek bir dostun olduğunu sakın unutma

Önumden gitme, seni izleyemeyebilirim. Arkamdan da gelme, yol gosteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal.

Kardeş Seçilmemiş Bir Dosttur... Dost İse Seçilmiş Bir Kardeştir...

Çevrimdışı EkO

• 3. SINIF UYE
  • Puan 148
  • ReBeL JuSTiCe
    • MSN Messenger - eko317@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - E......k......O
    • Yahoo Instant Messenger  - ReBeL+JuSTiCe
    • Profili Görüntüle
    • www.oyunsiteniz.com
    • E-Posta
Güzel Sözler (Dostluk)...
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2007, 16:27:37 »