hadi ya ne zaman açılcak bu 2. hafta
hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 13 Aralık 2006, 19:08:46hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek peki o halde fikstür hazir nasil olsa hemen yayinliyim ben , rakibinizi öğrenirsiniz bu arada skor tahmin & iddia bölümünde 2. hafta maçlarini aranizda benim yaptiğim gibi her bir maç için yeni bir topic açarak hazirlayacak olan var mi ?
Alıntı yapılan: Hamza - 13 Aralık 2006, 19:12:52Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 13 Aralık 2006, 19:08:46hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek peki o halde fikstür hazir nasil olsa hemen yayinliyim ben , rakibinizi öğrenirsiniz bu arada skor tahmin & iddia bölümünde 2. hafta maçlarini aranizda benim yaptiğim gibi her bir maç için yeni bir topic açarak hazirlayacak olan var mi ? sen siteye koyda hamza abi orasınoıben hallederim
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 13 Aralık 2006, 19:14:39Alıntı yapılan: Hamza - 13 Aralık 2006, 19:12:52Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 13 Aralık 2006, 19:08:46hamza abi şimdiden koysanda kimle yapcağımızı öğrensek peki o halde fikstür hazir nasil olsa hemen yayinliyim ben , rakibinizi öğrenirsiniz bu arada skor tahmin & iddia bölümünde 2. hafta maçlarini aranizda benim yaptiğim gibi her bir maç için yeni bir topic açarak hazirlayacak olan var mi ? sen siteye koyda hamza abi orasınoıben hallederim peki o halde 2. hafta karşılaşmalarini yayinladiktan hemen sonra İDDİA & SKOR TAHMİN BÖLÜMÜNDE , benim 1. hafta için yaptiğim gibi , hangi takımın hangi kullaniciya ait olduğunu da yazarak her bir maç için bir topic aç ve topicin ilk mesajinda sadece soru sor . tahmini sonraki mesajlarda yaparsin . ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim
sen bilirsin , istiyorsan bu seferlik anket açalim