GERÇEKTEN İLK HAFTA NADİR İLE İKİNCİ HAFTADA METE KARŞILAŞIYORUMBENİM İÇİN ÇOK ZOR BİR BAŞLANGIÇ MAÇLARI OLCAK SATEN İLK MAÇI KAYBETTİM METE DE GÜZEL OYNUYOR METEHAN ALIR GİBİ GELİYOR
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 14 Aralık 2006, 05:20:34GERÇEKTEN İLK HAFTA NADİR İLE İKİNCİ HAFTADA METE KARŞILAŞIYORUMBENİM İÇİN ÇOK ZOR BİR BAŞLANGIÇ MAÇLARI OLCAK SATEN İLK MAÇI KAYBETTİM METE DE GÜZEL OYNUYOR METEHAN ALIR GİBİ GELİYOR sana katilmiyorum beckham kardeşim . bana kalırsa bu maçin favorisi sensin . ve kendi maçinda rakibini favori olarak göstermen senin için maça çikmadan önce büyük dezavantaj olur ve daha oyun başlamadan kendi beyninde bu maça yenik başlamiş gibi olur ve sahadan boynu bükük ayrılan taraf olabilirsin . sende metehani yenecek kapasite var tek yapman gereken kendine güvenmen .skor tahminim : ARJANTİN 4 - 3 BREZİLYA BECKHAM 4 - 3 METEHAN
brazilya- 3 argentine -2kaybettim
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 15 Aralık 2006, 17:37:52brazilya- 3 argentine -2kaybettim sağlık olsun beckham . printe baktiğimizda sonuna kadar mücadele ettiğini görebiliyorum . son dakikada yediğin gol ile ikinci haftayi da 0 puanla kapadin . fakat önümüzde uzun bir maraton var . ve burada kaybettiğin puanlarin telafisi mutlaka olacaktir kardeşim . sen yeterki umudunu yitirme . kalan maçlarinda gönülden başarilar dilerim
hayır kardeşim tek devreli yapacağiz
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 20:27:51hayır kardeşim tek devreli yapacağiz OK HAMZA ABİ PUAN DURUMUNU CAPSLOCK BIRAKMIŞ BEN YAPİM BARİ OK