Gönderen Konu: "Almanlara söz vermiştim"  (Okunma sayısı 780 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Almanlara söz vermiştim"
« : 18 Şubat 2007, 15:58:49 »
"Almanlara söz vermiştim"
Almanya 1. Futbol Ligi'nin güçlü takımlarından Stutgart'ta sezon başında formayı kaparak başarılı futboluyla göz dolduran 19 yaşındaki Türk genci Serdar Taşcı, Frankfurt deplasmanında da başarılı futboluyla beğeni topladı. Almanya 21 yaş altı milli takımında üç kez oynayan Serar Taşcı, karşılaşma sonrası DHA'ya verdiği özel demecinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serdar Taşçı'nın açıklamaları şöyle:

- Her karşılaşmada başarılı bir çizgin var. Frankfurt karşısında da ikili mücadelelerden yüzde 72'lik bir başarın görüldü. Bu başarının sırrı nedir?

-"Başarımın sırrı çok çalışmak. Çok çalışıyorum. Tabiki genç bir oyuncuyum. çalışarak takımda tutunmak istiyorum. Aileminde verdiği destekte çok önemli. Ayrıca hocamda beni oynatmaya çalışıyor. Bana bir şeyler öğretmek, kazandırmak istiyor."

-Bundesliga'da iddialı bir takımın kadrosunda yer alıyorsun. Hedefiniz nedir, şampiyonluk düşünceniz var mı??

-"İlk 11'de devamlı oynamak istiyorum. Takım olarakta hep maçtan maça bakıyoruz. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sonunda tabiiki ne çıkarsa diyorum. Şampiyonluk çıkarsa çok seviniriz."

-Almanya 21 yaş altı takımında oynamaya başladın, Almanya A Milli Takımı'nda da seni görebilecekmiyiz?

"Tabii oynamak istiyorum. Almanya A Milli Takımı, hedefim zaten o. Amacım Almanya A Milli Takımı'na yükselebirsem, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimi umuyorum."

-Türkiye Milli Takımı'ndan teklif geldi mi?

"Öyle bir teklif geldi. Ben de Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok arzuluyordum. Fakat ben Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklife söz vermiştim."

-Türkiye'den teklif geç mi geldi demek istiyorsun?

"Evet öyle biraz geç oldu."

-Türkiye Süper Ligi ekiplerinden teklif aldın mı hiç?

"Bilmiyorum, bunu menajerime sormak lazım. Menajerimin bana ilettiği veya duyurduğu bir şey şuana kadar olmadı."

-Türkiye'de oynamak ister miydin?

"Şu anda öyle bir isteğim yok. Ben Almanya'da futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. İleride hedefim İspanya Ligi'nde top koşturmak."

-Avrupa'daki gençlere neler söylemek istersin?

"Çok çalışsınlar. Kötü alışkanlıklara bakmasınlar. Sigara ve alkolden kesinlikle uzak dursunlar. Diskoteklere aşırı gitmesinler. Daha çok spor yapsınlar, çalışarak herkesin başarılı bir yerlere gelebilirler."

-VFB Stuttgart'ta arkadaşlık durumu nasıl?

"Takımımızda arkadaşlık çok iyi. Takım içinde herkes birbirlerini destekliyor. Kötülük yok. Aramızdaki dostluk ilişkileri çok güzel."

-Hamit Altıntop, Almanya'nın ünlü kulübü Bayern Münih'e transfer oldu. Ne düşünüyorsun?

"Hamit Ağabey çok iyi bir futbolcu. Schalke gibi iyi bir takımda zaten oynamakla kendisini kantıladı. Bayern Münih'e gitmesine sevindim. Başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum. Kendisine başarılar dilerim."
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...