Gönderen Konu: Luca Toni'ye Taş !..  (Okunma sayısı 1106 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Luca Toni'ye Taş !..
« : 02 Şubat 2009, 17:06:37 »
Luca Toni'ye Taş !..

Bundesliga'da Stuttgart'ta oynayan Alman Milli Takımı oyuncusu Serdar Taşçı, Bayern Münih'te forma giyen İtalyan forvet oyuncusu Luca Toni'yi, kendisini her fırsatta yere attığı gerekçesiyle eleştirdi.
 
''Sportbild'' adlı dergide yer alan bir haberde, başarılı defans oyuncusu Serdar, Toni'nin çok iyi bir forvet oyuncusu olduğunu belirterek, ''Ancak çok kolay yere düşüyor. Bu onun oyun tarzı. Bu çoğu zaman sinir bozucu oluyor'' dedi. Bir çok defans oyuncunun bu nedenle Toni'ye sinirlendiğini ifade eden Serdar, ''Onun hakkında bir kaç kez hakeme giderek şikayetçi oldum'' diye konuştu.
Bayern Münih ile gelecek hafta oynayacakları Almanya Kupası karşılaşmasında farklı bir plan geliştirdiğini kaydeden Serdar, ancak Toni'nin vücudunu iyi kullandığını ve ikili mücadelelerde kendisini yere atma olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi.
 
Stuttgart'ın teknik direktörü Marcus Babbel de Serdar'ın Toni'ye karşı çok fazla saldırgan oynamaması gerektiğini, Toni'nin uzun boyuna ve cüssesine rağmen çok çabuk yere düştüğünü belirtti.
 
Haberde, Serdar'ın inançlı bir Müslüman olarak, sakatlanmamak için soyunma odasında ve sahada dua ettiği, gelecek hafta yapılacak kupa maçının da adil bir şekilde oynanmasını istediği ifade edildi.
Haberde ayrıca, Toni ve Serdar'ın 3 kez karşı karşıya geldikleri, Serdar'ın bu karşılaşmalarda ikili mücadelelerin yüzde 60'ını kazandığı, Serdar'ın 4, Toni'nin de 3 kez faul yaptığı, ancak Toni'nin bu karşılaşmalarda toplam 3 gol attığı belirtildi.