Gönderen Konu: Antalyaspor transferlerine kavuştu  (Okunma sayısı 524 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Antalyaspor transferlerine kavuştu
« : 14 Ağustos 2008, 18:09:53 »
Antalyaspor transferlerine kavuştu
Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Antalyaspor'da yeni transferler kampa katıldı. Kırmızı-beyazlı futbolcular, yoğun geçen antrenmanlarından sonra şok havuzuna girerek yorgunluk atıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu sabah bazı oyuncuların havuzda çalışmasını istedi. Sezer, Orhan, Timur, Musa, Fatih, Volkan Altın, Serdar, Deniz, Carl Cort, Emre Anuk ve Engin Kalender ile kaleciler sahada hafif tempoda çalışmalarını sürdürdü. Bu isimlerin haricindeki futbolcular ise otelde kalarak kür havuzunda tedavi amaçlı çalışma yaptı. Kırmızı-beyazlı ekibin yabancı oyuncularından Jaroslaw Bieniuk, Piotr Dziewicki ve Pavol Straka çalışmanın ardından havuz ve güneşin tadını çıkardı.

ANTRENMAN SONRASI ŞOK HAVUZU
Teknik Direktör Hikmet Karaman ve teknik ekibin önceki gün polar saatler ve özel cihazlarla yaptırdığı testlerin ardından futbolcular bugün de şok havuzuyla tanıştı. Yoğun geçen antrenmanların hemen ardından şok havuzunun hazırlanması talimatını veren Karaman, futbolculara nelere dikkat etmeleri gerektiğini de bizzat söyledi. Bel hizasına kadar soğuk suyla doldurulan havuzun derecesi buz eklenerek daha da düşürüldü. Ağrılardan arınma ve dinlenme amaçlı hazırlanan şok havuzuna tüm oyuncular girerek bir süre bekledi. Hikmet Karaman oyuncularına eşlik ederek uygulamanın yararı hakkında bilgiler verdi.

DEMİRCAN DİKMEN KAMPA KATILDI
Geçtiğimiz günlerde Hasan Subaşı Tesisleri'nde Orhan Ak ve Volkan Altın ile birlikte kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza atan Demircan Dikmen, kampa katıldı. Dün akşam saatlerinde memleketi Mersin'den yola çıkarak havayoluyla Ankara'ya gelen gurbetçi oyuncu, ilk antrenmanına çıktı. Sabah saatlerinde yapılan dayanıklılık çalışmasına katılan 20 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile antrenman öncesi bir süre sohbet etti. Demircan takım arkadaşlarıyla da kısa sürede kaynaştı.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs