Gönderen Konu: Bir forvet daha alacağız"  (Okunma sayısı 529 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bir forvet daha alacağız"
« : 16 Ağustos 2008, 18:52:52 »
Bir forvet daha alacağız"
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beto'nun yanına mutlaka santrfor alınacağını söyledi. Takımının İtalya'daki kampına giden ve orada oynadığı Al Hilal, Lazio, Udinese ve pazar günü oynanılan Castellana maçlarını izleyen İbrahim Kızıl, Beto'nun yanına mutlaka çok kaliteli bir santrfor alınacağını söyledi.

Kamp dönüşü değerlendirmede bulunan İbrahim Kızıl, Gaziantepspor'un bu sezon iyi yolda olduğunu söyleyerek, “Biz transferde ince eleyip sık dokuduk. Nokta tabir edilen transfer anlayışıyla hareket ettik. Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile her türlü ayrıntıyı konuşarak Gaziantepspor'un sıkıntı yaşamadan nasıl bir sezon geçireceğini konuştuk. Yaptığımız transferlerin hepsi isabetlidir. Zaten bunu hazırlık kampında yapılan maçlarda gördük. Bazı oyuncularımızın uyum sorunu var ama bunun en kısa zamanda giderileceğine inanıyorum. Şu anda tek eksiğimiz forvete bir oyuncu almakta yatıyor. Bunu da kesinlikle yerine getireceğiz” dedi.

SÖZ TEKNİK ADAM VE FUTBOLCULARDA

Gaziantepspor'un alt yapısından gelen gençlerin de iyi mesajlar verdiğini ve bunların takımın geleceğini oluşturduğu belirten Kızıl, “İyi yolda olduğumuzu görüyoruz. Ama yine de tedbirli olmakta yarar var. Hazırlık maçlarıyla lig maçları asla ölçü olmaz. Kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu söylememize gerek yok. Gaziantepspor olarak ligde sıkıntısız günler geçirmemiz için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Biz yönetim olarak şuana kadar hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Artık söz teknik adam ve futbolcularımızda olacak" diye konuştu.

KALİTELİ BİR SANTRFOR ALACAĞIZ

Başkan İbrahim Kızıl, Beto'nun yanına kaliteli bir santrfor almak için uzun süreden beri titiz bir çalışma yaptıklarını belirterek “İtalya kampı bunu çok daha net bir şekilde gözler önüne serdi. Biz bu eksikliği zaten biliyorduk. Şimdi en az Beto kadar kaliteli bir oyuncuyu transfer etmek için pazırlığımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımız hiç endişe etmesin. Gaziantepspor, ligde eksiksiz bir 11'le mücadele edecektir" dedi.

GENÇLERE GÜVENİYORUM

İbrahim Kızıl bu arada alt yapıdan İtalya kampına getirilen genç futbolculara çok güvendiğini söyleyerek, “Hepsi ayrı mevkilerde ve yetenekli futbolcular. Şu anda iyi bir görüntü çiziyorlar ama formayı kapmak için zamana ihtiyaçları var. Bunu da zaman içerisinde kim  yerine getirirse, Nurullah Hocamız ona formayı çekinmeden verecektir. Bundan hiç kuşkumuz yoktur. Yeterki iyi çalışsınlar, kendilerine iyi baksınlar, profesyonel anlamda hareket etsinler" dedi.

Ali BUDAK/G.Antep
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs