Gönderen Konu: BURAYA KADARMIŞ  (Okunma sayısı 747 defa)

Çevrimdışı emre__haznedar

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 490
  • Puan 2
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - 3mr3_91@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
BURAYA KADARMIŞ
« : 06 Ocak 2009, 21:05:12 »
Erzurumspor'umuzda kriz son haddine gelmiş durumda. Bodrum kampında bulunan teknik direktör Ümit Birol'da sonunda isyan etti.
Ligin ikinci yarısına Bodrum'da hazılanan Mavi-Beyazlı ekibimizin teknik direktörü Ümit BİROL,şu anda kampta 12 futbolcu ve üç tane amatör futbolcu ile hazırlıklarını sürdürmeye çalıştıklarını ifade etti.Çok zor ve ciddi bir durumda bulunduklarına vurgu yapan BİROL "Hazırlık kampımız da şu anda 12 profesyonel ve 3 tane de amatör olmak üzere 15 futbolcu ile devam ediyoruz.Futbolcularımızdan İsmail ve Levent takımdan ayrıldılar.Diğer futbolcularımızın birçoğu kampa katılmış değil. Onlarda bugün yarın takımla ilişkilerini kopratacaklar . Herkes gibi bizlerde gelişmeleri yakından takip ediyoruz ancak ne hikmetse hiç kimse bu işin ciddiyetini kavramış değil." diyerek hayretler içinde olduğunu belirtti.
Oldukça çaresiz ve Ümitsiz olduğu gözlenen başarılı teknik adam sözlerine şöyle devam etti: " Ben ve futbolcularım elimizden gelen her türlü fedakarlığı gösterdik.İlk yarının bitimiyle grubumuzdaki dört takımın üstünde yeralıyoruz.Ama gelin görünki Erzurumlular ve Erzurum kamuoyu bizim göstermiş olduğumuz fedakalığı göstermiyor.Göstermeyi bırakın adeta umurlarında değil."
Devre arası hazılıklarını sürdürdükleri Bodrum'da 3-4 takımın bulunduğunu ve onların her türlü imkanlarının olduğuna dikkat çeken Birol " Bizim yanımızda hiçkimse yok.Ne arayan ,ne soran nede bir yöneticimiz var.Diğer ekiplerin yöneticileri yanlarındayken bizim yanımızda yönetimden kimsenin yeralmaması çok acı bir durumdur.Hem teknik ekibimize hemde futbolcularımıza verilen sözler yerine getirilmedi.Biz daha fazla fedakarlık yapacak durumda değiliz.Futbolcusuz kamp çalışması yapan bir teknik adam rolünüde kendime ve kariyerime yakıştıramıyorum."Bu şartlarda teknik ekibinde durmasının anlamsız olacağını söyleyen Ümit BİROL ,bu ilgisizliğin devam etmesi durumunda ayrılacağının sinyallerini verdi.

Teknik ekibinde görevi bırakması durumunda ,Erzurum kamuoyunun kendilerini suçlu ilan etme gibi bir haklarının olamayacağına da değinen başarılı teknik adam " Biz yapacağımız tüm fedakarlığı yapmış durumdayız.Kendi şehrine sahip çıkmayanların bizden daha fazla fedakarlık bekleme haklarının olmayacağı kanaatindeyim" diyerek durumun çok ama çok ciddi olduğunun bilinmesinde fayda olacağını söyledi.

Öte yandan devre arası hazırlık kampında A.Sebatspor ile karşılaşan Erzurumspor ,bu hazırlık maçında kadro sıkıntısı yüzünden hiçbir varlık gösteremeyerek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı..

ERZURUMSPOR SON 24 SAAT İÇERİSİNDE FUTBOLCULARINA ÖDEME YAPAMAZSA FUTBOLCULAR SERBEST KALMAK İÇİN TFF YE BAŞVURACAK VE TAKIM DAĞILACAK. DAHA ÖNCEDEN DE A.SEBATSPOR MAÇINA ÇIKAMADIĞI İÇİN ERZURUMSPOR BİR MAÇA DAHA KADRO EKSİKLİĞİ YÜZÜNDEN ÇIKAMAZSA 3. LİGE DÜŞECEK