Gönderen Konu: Bursa sezonu açıyor  (Okunma sayısı 494 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bursa sezonu açıyor
« : 14 Ağustos 2008, 18:26:05 »
Bursa sezonu açıyor
Bursaspor, 2008-2009 sezon açılışında yarın akşam Atatürk Stadı'nda taraftarlarıyla buluşacak. Ponpon kızlar ve havai fişek gösterilerinin de yapılacağı açılışta yeşil beyazlı takım, perşembe akşamı saat 21.00'de ise son lig şampiyonu Galatasaray ile karşılaşacak.
Yeni sezon öncesinde takımda büyük bir revizyon yapan ve 6 Temmuz'da Isparta Davraz'da yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bursaspor, yarın akşam Atatürk Stadı'nda yapılacak olan sezon açılış töreniyle yeşil beyazlı taraftarlarıyla buluşacak.

Sezon açılışında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yapacağı konuşmanın ardından yeni sezon forma ve ürünlerinin tanıtımının yapılacak. Daha sonra ise İspanya 15 Yaşaltı Turnuvası'nda üçüncü olan takımın sunumu ve alınan kupa taraftarlara gösterilecek. Futbol cambazı ve ponpon kızların yapacakları gösterilerin ardından kılıç kalkan ekibi ve mehter takımının yapacağı gösteriyle devam edecek açılışta, İstiklal Marşı'nın ardından, vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için saygı duruşu gerçekleştirilecek. Yeşil beyazlı futbolcular da tek tek taraftarlara tanıtılacak.

Sezon açılışında ise Bursaspor saat 21.00'de son şampiyon Galatasaray ile karşılaşacak. Maçı D Smart naklen yayınlayacak. Bu maçın devre arasında ise ponpon kızlar, futbol cambazının ikinci gösterisi ile lazer ve havai fişek gösterileri yapılacak.

YAZICI: SÖZ SIRASI TARAFTARLARIMIZDA

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, taraftarlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Bu sezon iyi transferler yaptık. Tüm Bursaspor seyircisi takımımızı sezon açılışında izleyecek. Biz üzerimize düşeni yaptık. Söz sırası artık taraftarlarımızda" dedi.

Son Süper Lig şampiyonu Galasataray ile oynayacakları maçla yeni sezona merhaba diyeceklerini ifade eden Başkan İbrahim Yazıcı, "Yavaş yavaş kadroların oturduğu bir döneme geldik artık. Yarın akşam yapacağımız sezon açılışında da Galasataray ile karşılaşacağız. Taraftarlarımız yeni takımımızı izleyecek. Yeni sezonla ilgili takım adına iyi transferler yaptığımıza ve Bursaspor'a heyecan getirdiğimize inanıyoruz. Söz sırası artık taraftarımızda. Taraftarlarımızın her zamanki büyüklüğünün daha da fazlasını bu sezon göstermesini bekliyoruz. Bursaspor taraftarıyla bütünleştiği zaman başarılı olur" dedi. Bu sene kupalara ve ilk beşe oynayan bir takım yarattıklarını da belirten Yazıcı, "Bursa'nın ve Bursaspor'un artık bir hedefi olması lazım. İnşallah yeni sezonda şans da biraz bizim yanımızda olur. Bursaspor ligde üst sıraları yakaladığı zaman da bir daha aşağıya inmez" diye konuştu.


Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs