Gönderen Konu: Bursa'da işler yolunda  (Okunma sayısı 581 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bursa'da işler yolunda
« : 14 Ağustos 2008, 18:26:27 »
Bursa'da işler yolunda
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeni oluşturulan takımın ligde iyi işler yapacağına inandığını belirterek, ''Takım iyi, her şey güzel gidiyor, ama başarı için kenetlenmek şart'' dedi.
Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak göreve geldikleri kongrede kimseyle yarışmadıklarını, sadece Bursaspor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için aday olduklarını söyledi.

Mali ve idari açıdan önemli işler yaptıklarını ifade eden Yazıcı, bunun yanında taraftarların yüzünü güldürecek bir kadro oluşturmayı da ihmal etmediklerini belirtti.

Yazıcı, Bursaspor'un henüz mali açıdan düzlüğe çıkmadığını dile getirerek, ligde yakalanacak başarıya bağlı olarak gelir kalemlerinde artış beklediklerini vurguladı.

Bursaspor'un şu anda en fazla desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yazıcı, ''Takım iyi, her şey güzel gidiyor, ama başarı için kenetlenmek şart. Tüm camianın bütün olması gerekiyor. Tek yumruk olursak kimse Bursaspor'un önünde duramaz'' diye konuştu.

Yazıcı, kombine bilet satışlarında hissedilir derece artış olduğunu, ancak Bursaspor için yapılan hiçbir şeyi ''yeterli'' görmediklerini belirterek, şunları söyledi:

''Bursaspor taraftarı bize güvenmeye devam etsin. Yönetim olarak iyi işler yaptığımıza inanıyorum, ama yeterli görmüyoruz. Teknik heyetin istediği oyuncuları aldık. Transferi hala bitirmedik. Bu sezon için olmasa bile, uzun vadeli planlar yapıyoruz. İdari ve kurumsallaşma anlamında da çalışmalarımız var.

Taraftarın da yeni sezonla ilgili hazırlıkları olduğunu biliyoruz. Kombine bilet satışlarında da hissedilir bir artış var. Sezon açılışı dahil ligdeki tüm maçlarımızı dolu tribünlere oynayacağımıza inanıyorum. Bu birliktelik Bursaspor'a başarı getirecek.''

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs