Gönderen Konu: "Çıkışımızı sürdüreceğiz"  (Okunma sayısı 526 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Çıkışımızı sürdüreceğiz"
« : 16 Ağustos 2008, 18:55:51 »
"Çıkışımızı sürdüreceğiz"
Gaziantepspor, ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcuların performansı, teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, oyuncularının büyük bölümünün kamp süresince kendilerinden istenilenleri yapmaya çalıştığını belirterek, "Bunda da büyük ölçüde başarılı oldular. Daha da fazlasını ilerleyen zamanlarda bize vereceklerdir.Burada yapacağımız çalışmalarla eksiklerimizi giderip lige hazır hale geleceğiz. Lig süresince de çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kamp sırasında takımdaki eksikleri görme fırsatı da bulduklarını ve ligin başlamasına kadar bu eksikliklerin giderilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını kaydeden Sağlam, "Özellikle bir santrafor sıkıntımız devam ediyor. Bu transferi kamptan önce bitirmek uğraşı içindeydik. Kamp boyunca da bitirmeye çalıştık. Ancak olmadı, lige kadar bitiririz. Geç kalmak dezavantaj bizim için. Ama iyisini almak gerek. Görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Bunlardan birisi önümüzdeki günlerde netlik kazanır" diye konuştu.

Fenerbahçe'den transfer edilen Olcan ise, takımda arkadaşlık ilişkilerinin çok iyi bir konumda bulunduğunu ifade ederek, "İtalya kampı da bizim açımızdan çok iyi geçti. Artık liglerin başlamasına az bir zaman kaldı. Buradaki çalışmalarımızı da tamamlayıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Erman Özgür ise, "İlk 4 hafta zorlu maçlara çıkacağız. Kamp süresince hazırlıklarımızı yaptık ve elimizden geldiğince lige hazır olmaya çalıştık. İlk maçta iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüzdeki günleri iyi değerlendirip, Fenerbahçe maçına iyi bir şekilde çıkmayı düşünüyoruz" dedi.

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs