Gönderen Konu: "G.Antep çok can yakacak"  (Okunma sayısı 622 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"G.Antep çok can yakacak"
« : 16 Ağustos 2008, 18:53:49 »
"G.Antep çok can yakacak"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İtalya kampının çok olumlu geçtiğini söyledi. Sağlam, yaptığı açıklamada, 12 günden beri İtalya'da devam eden çalışmaları ve yapılan hazırlık maçlarını değerlendirdi.

Özellikle, hazırlık maçlarının çok yararlı geçtiğini ifade eden Sağlam, ''Hazırlak maçlarının bir çoğu tünelin ucundaki ışığı görmemizi sağladı. Buradaki oyun anlayışımızı ve disiplini, lige yansıtabilirsek, bir takım olabiliriz'' diye konuştu.

Sağlam, yeni transferler arasında yer alan Brezilyalı Tabata'nın takıma sonradan dahil olmasının, uyum sorunu yaşanmasına neden olduğunu, bu durumu yapılan hazırlık maçlarında tespit ettiklerini ifade etti. Uyum sorunu ve diğer eksikliklerin giderilmesi için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu belirten Sağlam, şöyle konuştu:

''Bunları aştığımızda daha böyle seyir zevki yüksek bir takım haline geleceğimizi söyleyebilirim. Özellikle buradaki ilklim olsun, saha şartları olsun olumluydu. İki günde bir maç oynamamıza rağmen neredeyse bütün arkadaşlarımız eşit ölçüde şans buldu. Buna rağmen buradan iyi sonuçlar alarak ayrılıyoruz. Bütün oyuncularımız lige kadar antrenmanları yapmış olarak gelecek. Bu da Gaziantepspor adına sevindirici bir gelişme.

Antrenörlük yaşamımda ilk kez bütün futbolcularımın bir arada lige hazırlanma şansı buldum. Bunlar bir takım adına olumlu şeyler, her teknik adamın böyle bir takımla çalışma şansı pek olmaz. Her ne kadar İtalya'da oynadığımız müsabakalar lig öncesinde bir ölçü olmasa da bu oyuncuların buradan öz güveni yüksek bir şekilde dönmesi ilerisi için umut veren bir olay.''

-''EKSİKLERİMİZ VAR''-

Nurullah Sağlam, 12 gün süreli İtalya kampında eksikleri de görme fırsatı bulduklarını, zaman içerisinde bunları gidermek zorunda olduklarını kaydetti.

Sağlam, top tekniği yüksek olan futbolcuların, biraz daha çabuk oynamaya kendilerini alıştırmalarının gerekli olduğuna işaret etti.

Sağlam, İtalya kampında genç futbolculardan Ferdi, Ahmet Arı, İsmail ve Soner'in çalışmalarından memnun kaldığını, bu futbolcuların Gazintepspor'a kazandırılmasının gerekli olduğunu da sözlerine ekledi.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs