Gönderen Konu: G.Antep F.Bahçe'den çekinmiyor  (Okunma sayısı 539 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Antep F.Bahçe'den çekinmiyor
« : 16 Ağustos 2008, 19:01:07 »
G.Antep F.Bahçe'den çekinmiyor
Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Gaziantepspor'da, yabancı oyuncular bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da, antrenmanlar neşeli ve zevkli geçerken, futbolcuların hırslı olmaları ve istenilenleri eksiksiz yerine getirmeleri teknik heyet ve yönetimi umutlandırıyor. 23 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45 olarak açıklanan Fenerbahçe karşısına çıkacak ilk 11'i oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, sahadan en iyi sonuçla ayrılmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Sağlam, Kaleci Murat Şahin ve Mehmet Yozgatlı'nın hafif sakatlıklarının ise devam ettiğini kaydetti.

Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Beto, İtalya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Hocamızın istediklerini yerine getirdik. Yapmamız gereken ne varsa kamp süresince yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Burada da çok güzel bir çalışma ortamı var. Şimdi de önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe maçında da kendimize olan güvenimizi ve yeteneklerimizi birleştirdikten sonra güzel bir skor alacağımızı düşünüyorum. Ben iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi. Bu sezon gol krallığı konusunda iddialı olup olmadığı sorusuna ise Beto, "Türkiye liginde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlar var. Doğal olarak ligde onların şansları daha fazla oluyor. Ama benim için öncelik takımın kazanması. Ben tabi ki goller atmak isterim, lige renk katmak isterim. Ama takım kazanmadıktan sonra ben 3 gol de atsam takım 4 gol yedikten sonra bunun takım için hiç bir kazancı olmuyor. O yüzden benim asıl isteğim, takımın öncelikle iyi skorlar alıp ligi iyi bir yerde bitirmesi, başarılı sonuçlar almasıdır" diye yanıt verdi.

Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncularından Ivan De Souza ise, İtalya kampının kendileri için çok iyi geçtiğini dile getirerek, "Burda da güzel bir çalışma ortamımız var. Ligin ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Fenerbahçe gerçekten güçlü bir takım ve bu sezon daha da kadroyu güçlendirdiler. Ama biz de takımımızı güçlendirdik. Türkiye ligi renkli bir lig. İlk maç her zaman çok önemlidir. Fenerbahçe ile olan ilk maçımızda güzel bir sonuç almak istiyoruz. Alacağımız güzel bir sonuçla lige iyi başlamak istiyoruz. Ligin sonunu da güzel getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada, Gaziantepspor 2008-2009 sezonuna 16 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 19.00'da Kamil Ocak Stadyumu'nda görkemli bir açılışla start verecek. Açılış karşılaşmasında futbolcular kendi aralarında bir maç yaparak taraftarların karşısına çıkacak.

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs