Gönderen Konu: G.Antep'in İtalya kampı notları  (Okunma sayısı 522 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Antep'in İtalya kampı notları
« : 16 Ağustos 2008, 18:47:19 »
G.Antep'in İtalya kampı notları
Gaziantepspor Kulübu Başkanı İbrahim Kızıl, bu sezon herkesin farklı bir Gaziantepspor izleyeceğini söyledi.
Kırmızı-Siyahlı takımın kamp yaptığı İtalya'nın Mezzana bölgesine gelen Kızıl, takımın hazırlık maçlarını izleyerek teknik direktör Nurullah Sağlam'dan bilgi aldı.

Kızıl, AA muhabirine yaptığı kamp değerlendirmesinde, bu sezon yurt dışı kampında farklı bir ülke seçerek tercihlerini İtalya'dan yana kullandıklarını bunda da ne kadar haklı olduklarını gözlemlediklerini belirtti.

Kızıl, takımın İtalya'da önce Arta Terme kampında çalıştığını daha sonra üçüncü etap kampı için Mezzana bölgesine geçtiğini anımsatarak, ''İtalya kampı süresince SS Lazio, Al Hilal, Udinese gibi güçlü takımlarla daha sonra ise İtalya üçüncü lig takımlarından Castellana Calsio ile karşılaştık. Takımın bu dört maçta gösterdiği performans oyuncularımızın uyumu, hırsları ve performansları beni çok mutlu etti. Yaptığımız yeni transferlerin takıma uyumu, arkadaşlık, dostluk ve kardeşliğin mükemmel olduğunu gördüm. Herkes bu sezon çok farklı bir Gaziantepspor izleyecek'' dedi.

Kızıl, üç sezondur takımın sıkıntı yaşadığını bu sezon bunların olmaması için taraftarlara söz verdiği gibi Gaziantep kentinin halkına yakışır bir takım kurma sözü verdiğini ve bu sözü yerine getirdiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sezon bittiğinde bu formanın renklerine yakışır bir kadro oluşturmak ve yeni sezonda başarılı olmak sözü vermiştim. Bu doğrultuda yaptığımız transferlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Kampta izlediğim takımımız için her geçen biraz daha iyiye gidiyor. Hazırlık maçları lig öncesi ölçü olmaz ama verilen görüntü beni umutlu konuşmaya itiyor. Şüphesiz eksiklerimiz var. Bunlarda maçlar başlamadan önce teknik ekibimizin gidereceğine inanıyorum. Artık bu sezon taraftarlarımız tribünleri doldurarak rahat, takımlarına güvenen, takımının oynadığı oyundan büyük zevk alan hırslı, agresif, giydiği formanın hakkını veren bir oyuncu topluluğu izleyecek.''

Kızıl, yurt dışında forvet arayışlarının sürdüğünü 3-4 oyuncu üzerinde araştırma yaptıklarını ve lig başlamadan önce bu transferi bitirmek istediklerini ifade etti.

Kızıl, taraftarlara mesaj göndererek, ''Biz verdiğimiz sözü tuttuk. Çok kaliteli bir takım oluşturduk. Çok da iddialı konuşmak istemiyorum ama bu sezon bu takım çok can yakacak. Artık söz taraftarlarımızda. Bizleri yalnız bırakmalarını istemiyoruz. Gelsinler tribünleri doldursunlar ve bizi 90 dakika desteklesinler. Başka bir şey istemiyoruz'' diye konuştu.

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs