Gönderen Konu: "Yeniden çıkış yapacağım"  (Okunma sayısı 505 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
"Yeniden çıkış yapacağım"
« : 14 Ağustos 2008, 17:31:25 »
"Yeniden çıkış yapacağım"
Ankaraspor'un golcü oyuncusu Mehmet Çakır, Mavi-beyazlı ekibin bu sezon patlama yapacağına inandığını belirterek, yeni takımına yeniden çıkış yapmak için geldiğini söyledi.

Ankaraspor'un Gençlerbirliği'nden renklerine bağladığı golcü oyuncu Mehmet Çakır, takımının kamp yaptığı Hollanda'da iddialı açıklamalarda bulundu. Ankaraspor'un geçen sezon kötü günler geçirdiğini ifade eden Mehmet Çakır, kendisinin ve Ankaraspor'un bu sezon patlama yapacağını iddia etti. Golcü oyuncu, çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarının altını çizerek, "İnşallah bu sezon aynı şeyleri yaşamayız ve hep birlikte çok güzel bir sezon geçiririz. Hedefimizi her zaman yüksek tutmak zorundayız. Çünkü bu kalite bu kadroda var. Ankaraspor'a gelirken kendi çevreme burada yeniden bir sıçrama yapacağımı söylemiştim bunu sporseverler ve taraftarlarımız da görecek. Çıkışı yakalayacağım şartlar, şu an için burada mevcut" şeklinde konuştu.

Mehmet Çakır, Ankaraspor'u tercih etmesindeki en büyük sebeplerden birisinin kendisine gerekli değerin verilmesi olduğunu belirterek, "Burada bana değerli olduğumu hissettirdiler. Ligde oynamaya başladığımdan bu yana Ankaraspor'dan bana teklif vardı. Her zaman için beni burada görmek istiyorlardı. Şimdiye kısmet oldu. Gerek hocalarımız gerekse yöneticilerimiz bana çok değer verdiler. Her fırsatta değer verdikleri için ben de Ankaraspor'u tercih ettim" dedi.

Aykut Kocaman'la çalışmanın çok zevkli olduğunu kaydeden Mehmet Çakır, "Aykut hocayla çalışalı yaklaşık 20 gün olmasına rağmen izlenimlerim doğrultusunda futbolcuya yaklaşımın oldukça mükemmel olduğunu gördüm. Buraya gelir gelmez sakatlandım ve 10 gün kadar takımdan ayrı çalışmak zorunda kaldım. Antrenman programlarımız oldukça yoğun. Fakat bunun faydasını ligde göreceğimize inanıyorum. Hazırlık maçlarından aldığımız sonuçlara takım olarak takılıp kalmıyoruz. Çünkü biz sadece ortaya koyduğumuz oyuna bakıyoruz. Buna baktığımızda mücadeleci yapımızın olduğunu ve oyun üstünlüğünü çok rahatlıkla kurabildiğimizi görebiliyoruz" diye konuştu.

Bu yıl ligdeki hemen hemen tüm takımların çok iyi transferler yaptığını ve bunun ligin kalitesinin arttıracağını sözlerine ekleyen golcü oyuncu, "Geçen sezon çok kaliteli bir lig yoktu. Fakat bu yıl bunun tersini düşünüyorum. Çünkü Türk futbolu her geçen yıl aşama kaydediyor. Bu da ister istemez sahaya yansıyor" diye konuştu.

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs