Gönderen Konu: Yönetim sağlam durunca!  (Okunma sayısı 333 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Yönetim sağlam durunca!
« : 01 Eylül 2007, 06:14:51 »
Şampiyonlar Ligi 3. turunda İsviçre'nin Zürih takımını 2-0 mağlup ederek, Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdıran Beşiktaşımız'da, yönetim ile teknik heyet arasındaki uyum, diğer kulüpleri kıskandırıyor.

Başkan Yıldırım Demirören, tüm baskılara göğüs gererek takımı Ertuğrul Sağlam'a emanet ederken, genç çalıştırıcıya verdiği destekle başarının yolunu açtı. Teknik adam konusunda son yıllarda bir türlü istikrarı yakalayamayan Demirören yönetimi, bu sefer hedefi tutturmuş gözüküyor. Del Bosque, Rıza Çalımbay ve Tigana ile erkenden yollarını ayırmak zorunda kalan yönetim, şimdi Ertuğrul Sağlam'a tam destek vermenin keyfini çıkarıyor.

Siyah-Beyazlı takım 4 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalırken, yönetimin futbolcuya dayalı sistemi yıkıp Sağlam'a destek çıkması da meyvelerini vermeye başladı. Takım ruhunu bozacak girişimlere fırsat vermeyen Başkan Demirören, bunu yaptığı icraatlarla da gösterdi. Gaziantepspor maçında oyundan alındığı için teknik heyete tepki gösteren Matias Delgado'ya anında uyarı verilerek, disiplinsiz hareketlere hiç taviz verilmeyeceği gösterildi. Uyarıyı alan Delgado, Zürih maçında takımın en iyilerinden biri olurken, maç sonunda hocası Ertuğul Sağlam'a sarılarak "Takımın patronu sensin, verilen görevi en iyi şekilde yapacağım." diyordu. Yönetim ile Sağlam arasındaki bu uyum, Mert Nobre olayında da kendini gösterdi. Zürih maçında oyuna girmek istemeyen Brezilyalı golcü, PAF takıma gönderildi. Menajer Sinan Engin, Nobre'nin teknik heyetin verdiği karara karşı çıkarak oyuna girmek istememesini disiplinsizlik olarak gördüklerini vurgulayarak "Kimse bu takımın üzerinde değil. Biz bir ekibiz ve bu ekibin huzurunu bozacak disiplinsizliklere kesinlikle izin vermeyeceğiz. Kadro dışında bulunduğu süre içindeki tavırlarına göre, gerekirse affedilmesi için hocadan randevu alıp, görüşmesini sağlayabileceğimi söyledim, ama affedip etmemek tamamen hocamızın inisiyatifindedir." diyerek teknik direktörü dinlemeyen oyuncuya anında cezanın kesileceği mesajını verdi.

Öte yandan Ertuğrul Sağlam, dün CNR'daki takı fuarında İl Bernardo standını ziyaret etti.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive