Gönderen Konu: Genel Sekreterimiz Yener’den açıklama  (Okunma sayısı 401 defa)

Çevrimdışı JinnaJinnor

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 398
  • Puan 140
    • Profili Görüntüle
Genel Sekreterimiz Yener’den açıklama
« : 19 Mayıs 2008, 12:16:07 »
Genel Sekreterimiz Hasan Yener kulübümüzün sezonun son haftasında oynanan Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak disiplin kuruluna sevk edilmesine bir anlam veremediklerini söyledi.


Temsilci raporlarında bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı küfürlerin yazıldığına işaret eden Yener, “Gerek saha içinde gerekse de saha dışında son derece centilmence başlayıp biten ve hiçbir tartışmanın dahi yaşanmadığı böylesine güzel bir ortamın gölgelemeye çalışılmasını kabul etmemiz mümkün değildir.” diye konuştu.

Belki de tarihin en sorunsuz Trabzonspor – Fenerbahçe maçının oynandığına dikkati çeken Yener, “Fenerbahçe’nin değerli yöneticileri gerek devre arası gerekse de maç sonunda ortamdan son derece memnun olduklarını ve hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını bize bizzat dile getirdiler. Müsabakanın ardından da stadyumdan olumlu izlenimlerle ayrıldılar. Ortamda hiçbir bariz ve süreklilik arzeden küfür olmamasına rağmen karşımıza gelen temsilci raporları bizleri fazlasıyla şaşırtmıştır. Bu raporlarda yazan ifadelerin hiç birine katılmıyor ve kabul etmiyoruz” yorumunu yaptı.

Yener, “Böylesi bir maçın ardından, söz konusu raporlarla takımlar disipline sevk edilip ceza alacaklarsa Türkiye’de hiçbir maç seyircili oynanmaz. Herhalde temsilcilerle tribünlerdeki binlerce insan farklı maçları seyrettiler. Gerçekler bu yöndeyken Disiplin Kurulu’nun yapacağımız savunmayı dikkate alacağına inanıyor, temsilcilerimizi de daha önyargıdan uzak ve dikkatli davranmaya çağırıyoruz” dedi.

_D3M0N_TR

  • Ziyaretçi
Ynt: Genel Sekreterimiz Yener’den açıklama
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008, 12:16:15 »
Paylaşım İçin Teşekkürler..