Gönderen Konu: Hedef 100 bin forma!  (Okunma sayısı 755 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Hedef 100 bin forma!
« : 06 Ağustos 2008, 21:17:45 »
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, yeni forma sponsoru Nike'ın ürünlerine taraftarların büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, günde 50 Bin YTL'lik ürün satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, hedeflerinin 100 bin forma satışı olduğunu söyledi.
Trabzonspor Kombine bilet satışında gerçekleştirdiği rekordan sonra, ürün satışlarında da rekora koşuyor. Yaptığı flaş transferlerle her kesimin ilgi odağı olan Trabzonspor her alanda büyümeye devam ediyor. Sponsorların yoğun ilgisiyle karşılaşan bordo-mavili kulübün ürünlerine taraftarlar büyük bir ilgi gösteriyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, taraftarların kulüplerini sahiplenmesi çalışma şevklerini artırdığını belirterek, "Taraftarımızın göstermiş olduğu büyük ilgi bizim çalışma heyecanımızı artırıyor. Gösterilen yoğun ilgi karşısında yenilikler sunma adına çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor'un yeni sponsoru olan Nike ürünlerinde gündü 50 Bin YTL'lik bir satış gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 100 Bin forma satışıdır" dedi.

Öte yandan, Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti altında bulunan eski Trabzonspor satış mağazasını hayata geçiriyor. Trabzon'un merkezinde bulunan bu yeri Ts Clup mağazası olarak açacak olan bordo-mavili yönetim, Trabzonspor TIR'ını da bordo-mavili takımın gittiği her yerde faaliyete geçirecek.