Gönderen Konu: "İnönü'ye keyif için gelmiyoruz!"  (Okunma sayısı 519 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.436
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"İnönü'ye keyif için gelmiyoruz!"
« : 09 Nisan 2010, 12:09:10 »
"İnönü'ye keyif için gelmiyoruz!"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



"Herkes Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın iddiasını, hedefini konuşuyor. Sanki Trabzonspor gidip kendi eliyle maç teslim edecekmiş gibi... Büyük takımız, camiamızın iyi futbol ve sonuç beklentisi çok değerli. Avrupa'ya mecburuz, kupa için de morale ihtiyacımız var.."

Önce Galatasaray, sonra da Beşiktaş maçları öncesinde sadece rakiplerinin hedeflerinin konuşulması Sadri Şener’i etkilemiş, biraz da sitemkar olmaya itmişti. Kendilerinin de hesaplar yaptığını ve bu hesapların da en az diğer rakiplerininki kadar gerçeğe yakın olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in patronu çok net bir dille, “İnönü’ye keyif için değil, camiamızın beklentileri için geleceğiz. Ayrıca 6 maç daha var önümüzde ve Avrupa’ya maddi-manevi mecbur bir kulüpten bahsediyoruz” ifadesini kullandı.

‘Rakipler tehlikede’

Başkanın ligin geri kalan sürece ilişkin değerlendirmeleri direkt olarak İstanbul’daki rakiplerini hedef almaktaydı: Garanti bir şey yok ama kupada büyük olasılıkla Fenerbahçe ile eşleşeceğiz. Biz kupayı alarak direkt Avrupa biletini cebimize koymanın peşindeyiz. Herkes ince hesaplar yapıyor. E, o zaman Beşiktaş ya da Galatasaray’ın da Avrupa’ya gidememe tehlikesi yok mu! Kısacası en önemli hesap Trabzonspor’un büyük kulüp misyonudur.

‘Yine maçın adamı olur’

Başkan Şener’e Galatasaray maçını hatırlatarak, “O karşılaşma öncesinde size maçın adamını sorduk, ‘Alanzinho olur’ yanıtını aldık. Yine bir tahminde bulunmak ister misiniz?” dedik, cevap farklı olmadı... Performansı her geçen hafta daha da yükselen, takımın hücum gücünü ve tribünleri ateşleyen Brezilyalı’ya övgüler yağdıran Sadri Şener, “Ben Alanzinho’ya yine çok güveniyorum. Üst düzey yetenekleri olan bir futbolcu ve çok istekli çalıştığı bilgilerini alıyoruz. Bu tip karşılaşmalarda da yıldızlarınız kadar var oluyorsunuz. Ve bizim yıldızlarımız da parlıyor. Bu yıldızlar içinde de Alanzinho’dan umutluyum” yorumlarını yaptı.

‘Şenol Güneş’i ben gönderdim’

Son dönemde erken de olsa transfer konusu Trabzon’un gündeminde. Bu yönde de en net ifadeleri Başkan Sadri Şener kullandı, camiasını aydınlattı. Güneş’in yurt dışına çıkmasını kendisinin istediğini açıklayan Şener, “Brüls ve Faty Papy için bir karar vermemiz lazımdı, hocamız gitti önce onlara baktı. Onun dışında da arayışları, çalışmaları oldu. Bu çalışmalar da çok normal. Elinizi erken tutmak, plan program yapmak, ona göre bütçe çıkarmak zorundasınız” Net bir isim üzerinde durmadıklarını ama Şenol Güneş ile masaya oturacaklarını dile getiren Şener, adresi de gösterdi: Beşiktaş maçından sonra kafile kamp için Antalya’ya gidecek. Ben de orada bulunacağım ve Şenol hocayla bu konuları masaya yatırıp fikir alış-verişinde bulunacağız. Gelecek haftalarda bu konular hakkında daha net konuşacağımız inancındayım.

Teşekkürler Onur

Ellerinde kaliteli bir kadro olduğunun altını her fırsatta çizen Başkan Sadri Şener, bazı isimlerin son dönemde gösterdiği yüksek performansın da işlerini kolaylaştırdığını itiraf etti. Öncelik savunma olmak üzere takviyelerin olabileceği bilgisini veren Trabzon’un 1 numarası, “Örneğin Onur’un bu formu bizim yüzümüzü güldürdü. Eğer onu kazanamasaydık bir de kaleci arayışımız olacaktı. Ama o bunun önüne geçti. Üstelik bu tercihlerin bir de yabancıdan yana kullanılacağını düşünürsek iki kere kazançlıyız. Tabi ki bu kazanımlarda hocamız Şenol Güneş’in de çok büyük etkisi var” diye konuştu.

Sıra geldi Yıldırım Demirören’e...

Yine Galatasaray sınavından hemen önce futbolcularına mesajı FANATİK aracılığı ile veren Trabzonspor Başkanı, “Artık ben de rakip başkanlara geçmiş olsun demek istiyorum” temennisini aktarmıştı. O karşılaşmanın ardından yakın arkadaşı Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ı, “Üzülme, sonuçta yenildiğin takım Trabzonspor” diyerek teselli etmeye çalışan Şener, sıranın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e geldiğini ima etti. İşte Şener’in İnönü beklentisi: Her ne kadar Demirören, İnönü’deki maçları protokolde değil de locada izlese de sorun olmaz... Kazanırsak küçüğümüz de olsa gider Yıldırım Demirören kardeşimize locada geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Serhat Demirtaş /