Gönderen Konu: Karadeniz fırtınası hazır  (Okunma sayısı 439 defa)

Çevrimdışı -CARLOS-

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.282
  • Puan 100
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Karadeniz fırtınası hazır
« : 02 Haziran 2008, 22:16:50 »
 Karadeniz fırtınası hazır
Trabzonspor'da herkes yeni sezonun başlamasını iple çekmeye başladı.
Flaş transferlere imza atan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar yeni sezonun başlamasını iple çekmeye başladı.

Büyük takımlarla girdiği transfer yarışında şimdiye kadar 7 flaş transfere imza atan Trabzonspor, transfere doymazken; Bordo-mavili yönetim, iki flaş transfer daha yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu transferleri zamana bırakan Karadeniz temsilcisi, yapacağı nokta transferlerin isimlerini ise sır gibi saklıyor. Takımın bünyesine katılan genç oyuncularla da geleceğe yatırım yapan Trabzonspor yönetimi, kuracağı pilot takım ile de yeni bir jenerasyon oluşturmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezona erken havlu atan Trabzonspor, liglerin bitmesini beklemeden transfer çalışmalarına erken start vermişti. Yeni sezon transferleri ve gelecek vaad eden oyuncular için 15 Milyon Euro'nun üzerinde bir transfer bütçesi ayıran Trabzonspor'un, transferde büyük takımlarla transfer yarışına girmesinden dolayı, bu kadar hızlı ve somut adımlar atabileceği düşünülmemişti. Bordo-mavili yönetimin bu kararlığı, isteği ve arzusu sonucu yıldız oyuncular Trabzonspor'u tercih etti. Buna en çok sevinen ise başta teknik direktör Ersun Yanal olurken, futbolcular ve taraftarlar ise gelecek sezonu şimdiden iple çekmeye başladı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da gelecek sezon mevkiilerde yeni yüzler mücadele edecek. Alternatifli bol bir kadro kuran Bordo-mavili yönetim, bir bölgede tamamen değişikliğe gitti. Kaleci transferini en son yapmayı planlayan Bordo-mavili yönetimin, savunmaya da bir oyuncu transferi yapmayı düşündüğü belirtildi. Çağdaş, Tolga Seyhan, Mustafa Keçeli ve Musa ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, bu oyuncuların yerine Tayfun Cora, Giray, Egemen, Cale ve Ceyhun görev yapacak.

Trabzonspor, 2. bölgede de yeni yüzlere şans verecek. Orta sahada Serkan Balcı, Hüseyin ve Ayman gibi oyuncuları bulunduran Trabzonpor, bu oyuncuların yanına Colman ve Selçuk İnan'ı transfer ederek alternatifli güçlü bir orta saha kurdu. Ancak Hüseyin ve Ayman'a gelebilecek transfer teklifi üzerine Bordo-mavili yönetim gerekli tedbirleri alırken, bu bölge için elinde alternatifli isimler bulunduruyor.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşadığı forvet hattında ise hata yapmak istemiyor. Umut Bulut'un yanına Vestel Manisaspor'da forma giyen Burak Yılmaz'ı transfer eden Bordo-mavili yönetim, önümüzdeki günlerde bir aksilik yaşanmaması halinde bu oyuncuyla sözleşme imzalmayacak. Bordo-mavili yönetim, 3. bölgeye sadece Burak Yılmaz'ı transfer ederek bu bölge için transferi kapamayacak. Karadeniz temsilcisi, forvete kaliteli bir isim transfer etmenin gayreti içinde olurken, Kulüp Başkanı Sadri Şener'in bu bölge için üstün yetenekli ve takımda ağabeylik yapabilecek bir oyuncu transfer etmeyi planladığı belirtiliyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun bu sezon izlediği transfer politakası spor kamuoylu tarafından beğenilirken, başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım kurarak taraftarın da uzun yıllardır süren özlemine son vermek isteyen yönetim kurulu, bunu avantaja çevirmek için çeşitli çalışmalar yapıyor. Trabzonspor, şimdiye kadar yaptığı transferlerle şehir ile bütünleşirken, gelecek sezon iple çekilmeye başlandı.