Trabzonspor Kulübü, sporcu ve personelin organik ürünlerle beslenebilmesi amacıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oluşturulan alanda inek ve tavuk gibi hayvanlar beslemeye başladı.
Tesislerin doğu kısmındaki 2 dönüm arazi üzerine dana önce sera kurup, sporcu ve personelin organik beslenmesi amacıyla sebze ve meyve üretimine başlayan Trabzonspor Kulübü, bu kez de aynı alanda ahır ve kümes inşa ederek, 4 inek ve çok sayıda tavuk besliyor.
Organik şartlarda beslenecek inek ve tavuklardan elde edilecek ürünlerle sporcu ve personelin ihtiyacı karşılanacak.
Bordo-mavili kulüp, daha önce oluşturulan seralarda doğal gübre ve yeraltı suyu kullanarak domates, salatalık, biber, patlıcan gibi sebzelerin yanı sıra kavun, karpuz gibi meyveleri de yetiştirmek için çalışma başlatmıştı.