Gönderen Konu: Trabzonspor'un muhtemel 11'i  (Okunma sayısı 492 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Trabzonspor'un muhtemel 11'i
« : 29 Nisan 2010, 01:31:48 »
Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçını kazanacaklarına inandıklarını belirterek, "Ligdeki sıralamayı çok önemsiyoruz. Bu yüzden üç puan almak zorundayız" dedi. Bordo-Mavili futbolculardan Serkan Balcı da lig maçlarında alınacak her sonucun kupa maçı öncesi moral olacağını söyledi.
Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında yarın akşam deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımına olan güveni tam. Hafta içerisindeki antrenmanlarda ve Trabzon Karadenizspor ile yapılan hazırlık maçında futbolcularıyla özel olarak ilgilenen Güneş, lig maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Güneş, Eskişehirspor maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, "Son haftalarda çok fazla pozisyona girmemize rağmen bunları değerlendirmede bazı sıkıntılar yaşıyorduk. Bu hafta ise böyle olmayacak. Ligdeki sıralamayı çok önemsiyoruz ve üstümüzde yetişebileceğimiz bir takım var. Bu nedenle üç puan almak zorundayız" ifadelerini kullandı.
SERKAN: "TARAFTARLARIMIZA GÜZEL BİR GALİBİYET ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"
Bordo - mavili futbolculardan Serkan Balcı, lig maçlarında alacakları her sonucun kupa maçı öncesi kendilerine moral olacağını da ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta cezalı olduğum için forma giyememiştim, Eskişehirspor maçında hocamın görev vermesi durumunda takımım için elimden geleni yapacağım. Ligde alacağımız her üç puanın hem maddi, hem de manevi anlamda kulübe kazandıracaklarının farkındayız. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Trabzonspor'a gelirkenki en büyük hedefim şampiyonluk yaşamak ve kupa kaldırmaktı. Şimdi bunlardan bir tanesini gerçekleştirmeye çok yakınım" diye konuştu.
GÜNEŞ'İN SONG'UN SÖZLEŞMESİNİN UZATILMASINI İSTİYOR
Teknik direktör Şenol Güneş'in sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'un sözleşmesinin uzatılmasını istediği ve bu yöndeki talebini yönetim kuruluna da ilettiği öğrenildi. Yüksek maliyeti nedeniyle bu futbolcuyla sözleşme yenilemeyi düşünmeyen bordo - mavili idarecilerin Güneş'in bu teklifi üzerine Song'la masaya oturması ve ücretinde indirime gitmesini talep etmesi bekleniyor. Song'un da Trabzonspor'da kalmaya sıcak baktığı belirtildi.
TRABZONSPOR'UN ESKİŞEHİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE
Onur - Serkan, Giray, Egemen, Ferhat - Engin, Selçuk, Colman, Gabric - Alanzinho, Umut
SAKAT: Tayfun
CEZALI: Cale