Gönderen Konu: Trabzonspor'un Olimpiyat ısrarı  (Okunma sayısı 529 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.433
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Trabzonspor'un Olimpiyat ısrarı
« : 19 Nisan 2010, 11:21:17 »
Trabzonspor'un Olimpiyat ısrarı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u eleyerek finale yükselen Trabzonspor'un kulüp başkanı Sadir Şener, kupanın bir ucundan tuttuklarını ve bunun sonunu getirmek istediklerini söyledi. Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs'ta Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Bu sezon en büyük hedeflerimizden biri kupayı müzemize getirmek. Antalyaspor'u eleyerek finale yükseldik. Kupanın bir ucundan tuttuk, inşallah sonunu getiririz'' dedi.
Fenerbahçe ile hem lig, hem kupa olmak üzere Mayıs ayında iki maç oynayacaklarını ifade eden Şener, ''Önemli maçlar olacak. Bu maçlardan arzu ettiğimiz sonuçlarla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.
Gelecek hafta ligde Kasımpaşa ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacaklarını dile getiren Şener, ''Trabzon'da sezonun son maçını Pazartesi günü oynayacağız. Daha sonra saha zemini bakıma alınacak. Denizlispor maçını da dış sahada oynayacağız. 1 Temmuz'da da saha bize teslim edilecek. Gelecek sezon için bir sorun yaşanmayacak'' dedi.
-ATATÜRK OLİMPİYAT STADI İSTEĞİ-
Şener, Fenerbahçe ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini daha önce açıkladıklarını, bu konudaki düşüncelerini aktardıklarını belirtti. Kupa finalinin büyük seyirci kitlesi önünde oynanmasını istediklerini anlatan Şener, ''Şanlıurfa Stadı'nın ışıklandırma konusunda sorunu var. Işıklandırılmasının yetişemeyeceği söyleniyor. Eğer maçın burada oynanmasına karar verilirse yayıncı kuruluş da ne yapacak? Saha zemini konusunda da olumsuz rapor var. Biz daha önce bu konudaki düşüncemizi Mahmut Özgener'e söyledik. Böyle bir karar alacaklarını sanmıyorum'' diye konuştu.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçın oynanması halinde 70 bin kişinin stattan karşılaşmayı izleyebileceğini ifade eden Şener, Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe ve kendilerinin düşüncelerini alarak bu konudaki kararını vereceğini kaydetti