Gönderen Konu: Trabzon'un son bombası!  (Okunma sayısı 455 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Trabzon'un son bombası!
« : 05 Haziran 2008, 06:23:29 »
Trabzon'un son bombası!

Trabzonspor'un son bombası Kayserisporlu Gökhan Ünal oldu! Bordo mavililer golcü oyuncuyla 3+1 yıllık ön protokol imzaladı! Gökhan Ünal büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım" dedi..

Bordo-mavili kulüp bombayı patlattı!
Transfer çalışmalarını etkili hamlelerle sürdüren Trabzonspor, Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ı renklerine bağladı.

Kayserispor ile Gökhan Ünal'ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya varılrken, yıldız futbolcu ön protolü de basın önünde imzaladı!

Resmi imzanın ise çarşamba günü saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirileceği ve yıldız futbolcunun 3 yıllık mukavele imza atacağı kaydedildi.

Ankara AMBROSİA İş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık" dedi.

Şener ayrıca, başta bakan Özak olmak üzere Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Ünal ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım" diye konuştu.

Törene katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da her zaman Trabzonspor'un emrinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Büyük hedefleri olan Trabzonspor'a umarım hayırlı olur. Bundan sonraki en büyük görev Trabzon'daki seyircilerimize ve Türkiye'deki taraftarlarımıza düşüyor. Artık seyircisiz oynama gibi cezalar istemiyoruz. Trabzonspor'da oynamak bir ayrıcalıktır. Hep beraber inşallah Trabzonspor efsanesini tekrar ortaya çıkaracağız."

-"TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN"-
Öte yandan Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin ise Gökhan Ünal'ın transferi konusunda konuşarak, "Gökhan Ünal, Trabzonspor'a hayırlı olsun. Gökhan ile ilgili basında çok şey söylendi ama bir çok takımın talip olduğu Gökhan Ünal'ı, Trabzonspor aldı" dedi.