Gönderen Konu: TS Club SPOR SHOW Fuarı’nda  (Okunma sayısı 410 defa)

Çevrimdışı JinnaJinnor

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 398
  • Puan 140
    • Profili Görüntüle
TS Club SPOR SHOW Fuarı’nda
« : 19 Mayıs 2008, 12:16:39 »
World Business Fairs tarafından gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin en büyük spor ekipmanları, tesis ve hizmetleri fuarı SPOR SHOW, 29 Mayıs'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde başlıyor. Kulübümüzün resmi ürünlerinin satış noktası TS Club standı da bu fuardaki yerini alacak.


Türkiye'de bugüne kadar yapılacak en büyük spor fuar olması planlanan SPOR SHOW, 29 Mayıs–1 Haziran 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde binlerce sporsever ve spor profesyoneline ev sahipliği yapacak. Spor SHOW’a, 16.000 metrekarelik bir alana yayılarak, sportif amaçlı malzeme, araç-gereç, alet üretici ve ithalatçıları, sağlık hizmetleri, spor içecekleri, kamp ve tesisler, yaz okulları, spor kulüpleri, federasyonlar, spor oyunları ve organizasyon hizmeti veren kurumlar katılacak.

Etkinlik alanlarında, ziyaretçilerin ücretsiz olarak katılabilecekleri futbol, basketbol, badminton, dart, canlı langırt, bilardo, masa tenisi, golf, bilek güreşi gibi turnuva ve oyunlara ek olarak, profesyoneller tarafından sergilenecek eskrim, yoga, pilates, amigo kızlar, capoeira, judo, taekwando, güreş, salon dansları ve yer jimnastiği gibi showlar da yer alacak.

17.