Gönderen Konu: Ankara tesislerimiz 2008 sonunda hizmete girecek  (Okunma sayısı 355 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ankara tesislerimiz 2008 sonunda hizmete girecek
« : 23 Haziran 2008, 14:09:12 »
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ankara Gölbaşı İncek mevkisinde inşa ettirdiği konaklama ve sosyal tesislerin yapımı hızla sürüyor. Proje Müdürü Koray Özistek, kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan tesislerimizin, 2008 sonunda hizmete hazır hale geleceğini bildirdi.
Temeli 13 Nisan'da Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle atılan kulübümüzün Ankara'da yaptırdığı konaklama ve sosyal tesislerinin inşaat işlerinde büyük aşamalar kaydedildi. Proje Müdürü Koray Özistek, temel atma işleminden 2 ay 10 gün sonra  kaba inşaatın 4'te 3'ünün tamamlandığını ve ince işlerin yapımına başlandığını bildirdi Koray Özistek, "2 ay 10 gün içinde kaba inşaatın büyük bölümünü bitirdik. İnce işlerinin yapımına başladık. Tesisler dahilinde yapılacak spor sahaları için hafriyat çalışmaları sürüyor. İnşaat 2008 sonunda tamamlanacak ve tesisler, 2008 sonunda açılışa hazır hale gelecek" diye konuştu.
Ankara İncek'te, 32 dönüm arazi üzerindeki 5 bin 600 metrekare inaşaat alanında kurulacak konaklama ve sosyal tesislerimizde, toplam 32 oda bulunuyor. Tesislerde ayrıca fitness salonu, Türk hamamı, restaurantlar, yüzme havuzu, basketbol sahası gibi sosyal ve sportif  aktivitelerin yapılabileceği bölümlerde yer alacak. Ankara tesislerimizin müteahhitliğini M.Ar Ltd. Şti adına Muammer Araz üstleniyor. Doğa Ltd. Şti'nin mekanik işlerini yaptığı tesislerin elektrik işlerini de Beşler Elektrik üstlenmiş durumda.