Gönderen Konu: Nuri'den F.Bahçe açıklaması  (Okunma sayısı 404 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Nuri'den F.Bahçe açıklaması
« : 14 Aralık 2008, 13:41:50 »

Nuri'den F.Bahçe açıklaması

B.Dortmund formasıyla Mönchengladbach'a karşı üç yıl sonra Bundesliga'da ikinci golünü atma mutluğunu yaşayan Nuri Şahin, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yolundaki iddialara ise, "Bana herhangi bir resmi teklif gelmedi. Şartlarını oluşması halinde futbol hayatımı Türkiye'de sürdürmek isterim" dedi. İmza atan Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklindeki haberlere açıklık getirerek, Fenerbahçe'den herhangi bir resmi teklif almadığını söyledi

Almanya'da alt yapısında yetiştiği Borussia Dortmund'un formasını milli futbolcumuz Nuri Şahin, yeni bir rekora daha imza attı. Üç yıl önce Bundesliga'nın en genç golcüsü olarak Alman futbol tarihine ismini yazdıran Nuri Şahin, 2008/2009 sezonun ilk yarısının son maçında attığı golle üç yıl sonra ikinci golünü attı. Dortmund Signal Arena'da 80 bin kişinin izlediği karşılaşmada Hajnal'ın kırmızı kart görmesiyle on kişi kaldıkları maçta ikinci yarıda oyuna giren Nuri Şahin, gösterdiği performansla maçın yıldızı oldu. 56. dakikada takımının ikinci golünü şık bir plase vuruşla köşeye gönderen Nuri Şahin, "Üç yıl sonra tekrar gol attığım için çok mutluyum. Ama asıl önemlisi attığım golle karşılaşmayı kazanmamız" diye konuştu.

Sezonun son maçıyla birlike tatile girdiklerini vurgulayan Nuri Şahin, Alman gazetecilerle şakalaşarak şunları söyledi:

"Ben biliyorsunuz müslüman olduğum için noel kutlaması yapmıyorum, ama başta taraftarlarımız olmak üzere Borussia Dortmund camiasının tümüne iyi noel geçirmelerini diliyorum. Belkide arkadaşlarımın yakın dostlarımın süslü çam ağaçları altında benim içinde bir hediye paketi bırakılır."

Fenerbahçe transfer olacağı yolunda basında çıkan haberler konusunda ise milli takımın genç yıldızı Nuri Şahin, kendisine gelen herhangi bir resmi teklif gelmediğini, şartlarının oluşması halinde futbol hayatını Türkiye'de sürdürebileceğini söyledi.

Fenerbahçe' den herhangi bir resmi teklif almadığını söyleyen Nuri Şahin, "Ne bana, ne de menajerime, Fenerbahçe'den bir teklif gelmedi. Ciddi bir teklif almadan bir yorum yapmamın doğru olmayacağını düşünüyorum. Şu an ki, öncelikli tercihim Almanya'da top koşturmaktan yana" dedi.

DORTMUND'TA MUTLUYUM

Dortmund'ta yeni hocası Jürgen klop ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu belirten Nuri Şahin, "Dortmund sezon başı, yeni bir teknik heyet ile yeni bir yapılanmaya gitti. Böylece, ligde çok iyi bir çıkış yakaladık. Geniş bir kadromuz var. Hocamız, bu geniş kadroyu en verimli şekilde kullanıyor. Zaman, zaman bana da şans veriyor. Kendisiyle konuştuğumda benden çok memnun olduğunu söylüyor. Açıkça söylemek söylemek gerekirse Dortmund'ta şu an mutluyum. Ama futbolda yarın neler olur bunu söylemek mümkün değil."

Kaynak: DHA