Alıntı yapılan: MeTe_DiNHo - 01 Haziran 2008, 19:33:15ben oynamam kardesim byfoxx la adamla maça giriom adam orta saha ya gelio bir qw eto ya gol bug yapıor oynamam ben Ne diyosun sen yha ne bugu q+w yapıyorum gol atıyorum dk 35 4-0 yaptım oyundan çıktı
ben oynamam kardesim byfoxx la adamla maça giriom adam orta saha ya gelio bir qw eto ya gol bug yapıor oynamam ben
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: byfoxxx - 01 Haziran 2008, 19:35:13Alıntı yapılan: MeTe_DiNHo - 01 Haziran 2008, 19:33:15ben oynamam kardesim byfoxx la adamla maça giriom adam orta saha ya gelio bir qw eto ya gol bug yapıor oynamam ben Ne diyosun sen yha ne bugu q+w yapıyorum gol atıyorum dk 35 4-0 yaptım oyundan çıktı tabi çıkarım anca bug yapıon q+w yapıon eto ya eto hızlı oldugu için eto koşuo alıo vuruo gol oynucaksan düzgün oyna kardesim
OnurKaner Msn Ni Ekledim Ok EN kısa Sürede Yapalım ! Bu ARada BALLACK nasılsın KArdeşim Ne zmn dır piyasada yoktum MAnita durumları anlarsın sanal alem den çekildim 3 ay dır..!
Alıntı yapılan: desperado123 - 02 Haziran 2008, 00:09:44OnurKaner Msn Ni Ekledim Ok EN kısa Sürede Yapalım ! Bu ARada BALLACK nasılsın KArdeşim Ne zmn dır piyasada yoktum MAnita durumları anlarsın sanal alem den çekildim 3 ay dır..! ) hoşgeldin kardeşim . özlettin kendini vala
Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Haziran 2008, 00:21:18Alıntı yapılan: desperado123 - 02 Haziran 2008, 00:09:44OnurKaner Msn Ni Ekledim Ok EN kısa Sürede Yapalım ! Bu ARada BALLACK nasılsın KArdeşim Ne zmn dır piyasada yoktum MAnita durumları anlarsın sanal alem den çekildim 3 ay dır..! ) hoşgeldin kardeşim . özlettin kendini vala Eyw Kardeşim Saolasın Bende Sizi Özledim ÖZellikle Senin Gibi Centilmen Fİfa cıLarı ...!